İskenderundan Selamlar ..

Uzun zamandır pasif olarak siteyi takip ediyordum zaten aktif olarak üyeliğin paylaşımlarda ve sorun çözümlerinde karşılıklı olarak fayda sağlayacağını düşünüp üye olmuş bulunuyorum kullandığım motosiklet 2008 model ybr 125 malum öğrencilik nedeniyle yüksek cc litrelik makina zorladığından commuterle devam ediyorum bir süre

İskenderundan arkadaşlar var ise tanışmak isterim bu da motorum evden okula gitmenin en kolay yolu :)

20112011.jpg

20112011001001.jpg

:p

Merhaba hoşgeldin:)
Aynaların var azar işitmiceksin :p :bestmt:::tutkuy::

Aynalarım var :) Ehliyetim de var üstelik kaskım korumam da , olması gerektiği gibi bunun yanında motosiklet bilinci yada kültürü hakkında hatrı sayılır bir bilgi birikimim de var bunlara rağmen düşük cc yüzünden trafikte yok sayılmak ve saygısızlığa uğruyoruz gerek 2 tekerli gerek 4 tekerlilerden , önyargı kötü şey ;)

Saygılar..

Aynalarım var :) Ehliyetim de var üstelik kaskım korumam da , olması gerektiği gibi bunun yanında motosiklet bilinci yada kültürü hakkında hatrı sayılır bir bilgi birikimim de var bunlara rağmen düşük cc yüzünden trafikte yok sayılmak ve saygısızlığa uğruyoruz gerek 2 tekerli gerek 4 tekerlilerden , önyargı kötü şey ;)

Saygılar..

Motosikletliler yok saymaz diye düşünüyorum ama 4teker her zaman yok sayar :) istedin kadar büyük cc ol
:)

motosikletli trafikte tehdit oluşturmuyor ama genelde önyargıları yok değil onlarında haklılarda aşağılık psikolojisinden midir nedir bugün gene küçük cc li kasksız saçları jöleye banmış 2 genç arkadaşımız yolda zig zag yaparak açık egzostla giderken neredeyse kaldırımda yürüyen Ben'im üstüme çıkacaklardı motorcu olmaktan utandım yanımdaki kız arkadaşımın yanında o soytarıların yerine mahçup oldum sanki o nedenle bu genel önyargıyı anlıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar