İskenderun Sarımazı-Müftüler-Soğukoluk-Karahüseyinli-Karaağaç

Bahardan kalma fotoğrafları bir türlü paylaşma fırsatı bulamamıştım. Söze şöyle başlayayım ehliyet olmadığı için gidebileceğim yerler sınırlıydı fakat yine sıkıcı bir Pazar günüydü dayanamadım evden çıktım fakat nereye gideceğimi planlamadan. Benzinliğe gittim 20TL benzin aldım ardından Sarımazı doğru sürmeye başladım ordan Müftülere girdim derken devam edelim bakalım dedik Soğukoluk'a kadar çıktık, bir süre kaybolduk sağolsun çocuklar yardımcı oldu tam ters yöne gidiyormuşum. İstikamei düzeltince tekrar yollara düştük ordan Karahüseyinli köyünden geçtik ardından Doğup büyüdüğüm çocukluğumun ve ergenliğimin geçtiği Karaağaç beldesine vardık sahilde güzel bir mekanda oturdum deniz kenarı ve günü tamamladık.

jZtidJ0.jpg

dRKrKzu.jpg

vhyKpo1.jpg

CpQxWHj.jpg

GKK2SSK.jpg

4scALaV.jpg

3BxqhKx.jpg

HOYvh10.jpg

Çocukluğumda ailecek ve aile dostlarıyla kalabalık bir şekilde şen şakrak geldiğimiz piknik alanı özelleşmiş ve değiştirilmiş üzücü.

tTiRFan.jpg

i1oGa6v.jpg

lHUylcY.jpg

O motosiklette nedir öyle acaba markası nedir?

ixYOgnK.jpg

gTJUAsp.jpg

Derken bakıyoruz ki Bajaj Discover

sO9maMg.jpg

Güzel Karaağaç'a tepeden bir bakış atıyoruz.

X0JbSxR.jpg

a3PE472.jpg

yH7OwgT.jpg

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
tekerine sağlık kardeşim,
vay be Karaağaç demek :) 5-6 yaşlarımda hatırlıyorum çadır kurup denize girerdik,
soğukolukda da beşikte sallanırken fotolarım vardır, bi gün tekrar gelebilmek istiyorum bu sefer motorla :)

Işte aranan ilaç bu,motorla gezmek,keşke bende orada olsamda oralarda geze bilsem,şimdilerde iç anadolu -10 larda sıcaklık var,olsun bizde yaz geldiği zaman gezeriz,emeğine sağlık kardeş, saygılar. ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar