İskeletli ve kurukafalı motor

gerçekten adam uğraşmış arkadaşlar ben kendi motoruma koltuk yaptım gerçekten uğraştırıyor hakkını yemeyelim bazı eksikleri var ama daha tamamlanmamış anlayışlı olalım :)

Ben sevdim
Hatta çok sevdim.
Eğer altınızda böyle bir alet varsa emin olun sizi kimse sıkıştıramaz.
:p

sıradışı ama benim tipim deil. r1 warken ona bakmam ama bi konuyuda unutmamak lazım gece bi kız görse bunu walla korkudan oracıkta bayılır:p

hasta oldum bana mail olarak gelmişti keske bnm olsa diecegim bi makina daha işte :(( ama nerdeee gs 500 para biriktiriyoz daha ikinci el :pr:

yafff bu nee

çalışırmı acep... çalışsada yürürmü.. herhal göstermelik .. film için felan yapılmış gibi.. depo zincir. ön helezon nerede yafff.......:bounce: :pr:

Epey uğraşılmış ama önden iğrenç bir görünümü var, diğer açılardan ise gayet güzel.

Sadece sıradışı.

Seri üretimine geçilse, 3-5 kişiden sonra kimse yüzüne bakıp da satın almaz.

Bu motoru kesinlikle istemem diyen var mı?
şeyyy...bennn....
pek hoş geLmedi açıkçası:pale:

bilmiyorum bilenler varmıdır, 1998 veya 1999 yıllarında FULL THOROTLLE diye bir bilgisayar oyunu vardı. o oyunda buna benzer çok değişik racing motorlar vardı. arka tekerleği büyük, elcikler ön tekerleğin hemen yanlarında idi ve sadece selesi yüksek kalıyordu. fotoğrafı görünce ilk o aklıma geldi.

Full Throttle, Lucasarts yapımı bir "adventure" oyunu. Ama o oyunda racing değil de chopper var diye biliyorum.

Full Throttle, Lucasarts yapımı bir "adventure" oyunu. Ama o oyunda racing değil de chopper var diye biliyorum.

oyunda senin kullandığın motor chopper motor. ama ilk bölümü geçtikten sonra yan yana gelip kavga ettiğin motorlar racing e benzeyen motorlar. fotoğraftaki iskelet gibi ön tekerleğin yanından tutuluyordu elcikler eğer hatırlarsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar