Işık Sigorta

Hocam üzerine kayıtlı otomobil var mı? xmax400'u ne zaman aldın öncesinde xmax250 vardı sanırım,aynı sene araç değişimi yaptıysan yüksek çıkabılır,senin plaka 10 ama ikametin 34 anladığım kadarıyla ondan yüksek çıkar,birde plaka balıkesir merkezmi? ilçeyemi kayıtlı?

[url]http://i.hizliresim.com/qjVArZ.jpg[/url]

evet üzerime kayıtlı araç var ama 2014 model ve sıfır aldım ozamandan beri bende,,ne araçta nede motorda ALLAHA şükür kaza falan yok,,

1 yıl kullandığım xmax 250 yi geçen yıl bu ayın 21 inde satıp yine bu ayın 23 ünde 400 motorumu aldım ve sigorta yaptırdım,267tl fiyat vermişti halk sigortaya yaptırdım,

plakası merkezmi derken,ruhsatta manyas yazıyor 10 plaka ,,ben bu sene daha az öderim diyordum ama aksi çıktı

evet üzerime kayıtlı araç var ama 2014 model ve sıfır aldım ozamandan beri bende,,ne araçta nede motorda ALLAHA şükür kaza falan yok,,

1 yıl kullandığım xmax 250 yi geçen yıl bu ayın 21 inde satıp yine bu ayın 23 ünde 400 motorumu aldım ve sigorta yaptırdım,267tl fiyat vermişti halk sigortaya yaptırdım,

plakası merkezmi derken,ruhsatta manyas yazıyor 10 plaka ,,ben bu sene daha az öderim diyordum ama aksi çıktı

Hocam;

Manyas ilçe,senin ikamet istanbul olduğu için,yüksek çıktı sağlık olsun seneye fiyatlar düşer inşaallah sıkma canını,şöyle düşünmek lazım örnek sigortan 360tl çıktı 1yıl 365gun ortalama günlüğü 1tl oluyor çay parası,motoruna çay ısmarladığını varsay....oğlum 2 çay kap biri motora :)

sağlıcakla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar