iş ilanı hakkında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar ,sabah çalıştığım semtte şirkete doğru yürürken bir fastfood restaurantında ''a-2 ehliyetli eleman aranıyor ''ilanını gördüm ,gittim şartları öğrendim ve buraya yazıyorum ihtiyacı olan olabilir ,malum devir işsizlik devri

ilgilenenlere

700 tl maaş + sigorta + yol parası
ilgili firmanın teli : 0212 288 02 89

semt gayrettepe -zincirlikuyu

şartlar iyi görünüyor çalışma saatleri nedir paki hakan abi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şartlar iyi görünüyor çalışma saatleri nedir paki hakan abi?

arayıp sormaları lazım o kısmı aklıma gelmedi
ama bizim burası iş yerlerine hizmet veriyor büyük bir ihtimal 08:00 - 19:00 arası olabilir ama genede sormakta fayda var

arayıp sormaları lazım o kısmı aklıma gelmedi
ama bizim burası iş yerlerine hizmet veriyor büyük bir ihtimal 08:00 - 19:00 arası olabilir ama genede sormakta fayda var

anladım.. mutlaka birilerine ekmek kapısı olacaktır.. teşekkürler paylaştığın için..

Adana İl Temsilcisi
Selam arkadaşlar ,sabah çalıştığım semtte şirkete doğru yürürken bir fastfood restaurantında ''a-2 ehliyetli eleman aranıyor ''ilanını gördüm ,gittim şartları öğrendim ve buraya yazıyorum ihtiyacı olan olabilir ,malum devir işsizlik devri

ilgilenenlere

700 tl maaş + sigorta + yol parası
ilgili firmanın teli : 0212 288 02 89

semt gayrettepe -zincirlikuyu

göstermiş olduğunuz hassasiyet için sizi kutluyorum.çok olumlu bir davranış.ihtiyacı olan bir arkadaşımız faydalanır.:cat:

Harika bir konuya el atmışsınız.Bizim dükkandada eleman sıkıntısı var.:)Herkes kıvranıyor işsizlik diye.Adama iş gösteriyoruz.3 gündür 1 kişi bile başvurmadı.Enteresan.:cyclopsan

abi tebrıkler bu zamanda iş ihtıyacı olan mutlak vardır değerlendırılır. duyarlılığın için teşekkürler:rendeer:

Hakan abi hassasiyetin için teşekkürler...

umarım arkadaşlara faydası olur.

Hassasiyetiniz için tebrik ederim. Umarım ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar.

Son düzenleme:
bravo. göstermiş oldugunuz duyarlılıga. ihtiyacı olan mutlaka birileri irtibata geçecektir.

dayanışma budur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar