İrak'tan selamlar ve saygilar!

İsmim Ahmed, 32 yaşında bir elektrik mühendisiyim. 5 yıldır İstanbul Bahçeşehir tarafında ailemle oturuyorum.
2018 model HONDA CBR1000RR sahibiyim, bölgemdeki SuperSport motosiklet tutku sahip olanlarla tanışsam sevinirim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Allah Allah Başakşehir ne zaman Irak oldu acaba? Birader burası Türkiye.

Motosikleti
D400
Irak'tan selamlar demen için Irak'ta olman lazım.

Hoşgeldin.

Honda motorlar hakkında görüşün nedir?

Hoş buldum.

Aslında İrak'tan, şu anda Türkiye'de.

Honda motorları dergilere göre hem günlük hem de pist kullanımı için en iyilerden biridir. Şimdiye kadar onu yüksek güvenilirlik seviyesiyle kamu yollarında kullanabildim. İkinci el bir motor olduğu için bazı sorunlar gösterdi ancak hafif bir çalışmayla çözülmesi çok kolaydı. Motoru 19500km'de aldım ve bir yıldan kısa bir sürede 6000km yol yaptım.

Güçlü ve ödediğimi karşılıyor

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Arkadaş galiba bir Iraklı'dan selamlar demek istedi. Yoksa İstanbul'un Irak'ta olduğunu söyleyecek kadar mal değildir. Kaç yıllık mühendis sonuçta azıcık kafası basar arkadaşlar :) Boşuna hiddetlenmeye gerek yok.

Motosikleti
Arkadaş galiba bir Iraklı'dan selamlar demek istedi. Yoksa İstanbul'un Irak'ta olduğunu söyleyecek kadar mal değildir. Kaç yıllık mühendis sonuçta azıcık kafası basar arkadaşlar :) Boşuna hiddetlenmeye gerek yok.

Asla hiddet ve şiddet yok. Ama herkes nerede olduğunu bilsin. Bizler bu ara bu konularda hassasız.

F54

TÜRKİYE'ye hoşgeldin müsafirin başımızın üstünde yeri var

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hoş geldiniz.

Askerde "görülmüş er mektupları" dağıtılırken onbaşı/çavuş taifesinin ettiği kelamdır.

"Mektubun var ıraktan, ..."
nkoouck.jpg

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hoşgeldiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok affedersiniz ben bu ülkenin vizyonunu şey edeyim. Bu kadar denyo bir ülke olamaz. Geçmişte ne kadar Olga, Elena varsa hepsini kovaladık, yolladık ülkelerine bize kala kala Iraklı Ahmed ile Suriyeli Mahmud kaldı.

Motosikleti
Çok affedersiniz ben bu ülkenin vizyonunu şey edeyim. Bu kadar denyo bir ülke olamaz. Geçmişte ne kadar Olga, Elena varsa hepsini kovaladık, yolladık ülkelerine bize kala kala Iraklı Ahmed ile Suriyeli Mahmud kaldı.

Yani iş yaptığımız bir şirkette sekreter kız, çello virtiözü, jeoloji mühendisi, 4 dil bilen biriydi. Türkçe'yede ince espri yapacak kadar hakimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar