İnterkom

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Benim kaskın interkomu Sena SRL3 diye bir modelmiş, kaskın içinde yuvaları buna göre hazır, yurtdışı fiyatı 369 euro diyor. Türkiyede kim kaçadır, kesin buradan almam zaten bir ara gittiğimde alırım. Şimdi kaskın içine entegre, dışarıdan çıkntı yapmayan interkom varken de başka interkom alıp kaskın yan tarafına yaıştırmak işime gelmiyor. alırsam bunu alırım almazsam almam kafasındayım. Zaten bu ay hanıma komple ekipman, hem ona hem bana iki tane kaski motorun ağır bakımı falan derken bütçemi fena aştım.

Yolda müzik dinlersem gaza gelir gazlarım, bana tehlikeli olur, hiç kendimi alıştırmayayım. :) Rock/Metal dinleyen insanım, kesin dikkatimi dağıtır.
Abi ben GT air 2'de srl mesh kullanıyorum. Intercom'un kaska gömülü olması güzel bir şey ancak diğer kasklarımda da Sena 50S var. Her birine iç takım aldım. Cihazı söküp diğer kaska takıyorum. Hepsi intercomlu oluyor. İç takım ben aldığımda 3k civarıydı. Intercom 15k. SRL mesh'i hiç bir kaska taşıyamadığım gibi GT Air 3 almak isteyip, almıyorum bu sebepten.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi ben GT air 2'de srl mesh kullanıyorum. Intercom'un kaska gömülü olması güzel bir şey ancak diğer kasklarımda da Sena 50S var. Her birine iç takım aldım. Cihazı söküp diğer kaska takıyorum. Hepsi intercomlu oluyor. İç takım ben aldığımda 3k civarıydı. Intercom 15k. SRL mesh'i hiç bir kaska taşıyamadığım gibi GT Air 3 almak isteyip, almıyorum bu sebepten.
Bende birden fazla kask yok ki. Bir tane neotec 3 aldım işte onu kullanıyorum, bu yüzden interkom alırsam kasktan kaska geçirme niyetim yok. bu kaskı da shoei sitesinde 7 yıl ömrü var yazmışlar, en az 7 yıl kullanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam al çin malı geç ya, kaskın aerodinamiği bozulcak diye endişe etme, sürekli 300 le gitmeyeceksen sorun yaşamazsın :) kaska uyumlu interkom olayı tamamen kapitalizm dayatması. her interkom her kaska bir şekilde uyum sağlar.
Ben kaskın dışında çıkıntı yapmasın interkom yokmuş gibi görünsün istiyorum. Biraz da çok niyetli değilim diye böyle. Bir de almışken iyisi olsun diyorum iyileri de türkiyede çok gereksiz pahalı, yurtdışına kesin çıkarım bir ara o zaman alırım diye salladım şimdilik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hjc rpha71 de aynen öyle bir kask zaten abi, hjc50b modeli için kaskta hazır yuva ve iç kısımda yuvalar var. çıkıntı olmasın diye lükse kaçtık işte...
düşünsene açmışsın rammstein üyfff..... ama işte dediğim gibi 3-5 şarkı sonra yola dalınca "şarkı ne çalıyordu lan" oluyor en azından bende.

Uff, ramstein açınca arabada yakıt tüketimim aşırı yükseliyor. ardından kreator da gelirse kesin gaza fazla yüklenip bir yerde patlarım ben hiç girişmeyeyim müzik olayına. Zaten telefonda spotfy'dan müzik dinlemeye alışık değilim, aboneliğim var güya ama hala eski usul mp3 indirip dinliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar