hocam fiyatları çok benim çıkarabileceğim max 1000 Trendyol'dan Noriyen 5.3 Y10'u buldum makul geldi siz ne düşünürsünüz?knmaster 6100 veya cardo spirit
knmaster 6100 genel olarak daha iyi
daha büyük hoparlörler
daha iyi batarya
daha ucuz
bu ara ben de düşünüyorum ikisinden birine gidip geliyorum
knmaster 6100 veya cardo spirit
knmaster 6100 genel olarak daha iyi
daha büyük hoparlörler
daha iyi batarya
daha ucuz
bu ara ben de düşünüyorum ikisinden birine gidip geliyorum
temizekipman.com
4riders'in çıkardığı yeni bir interkom var arkadaşım aldı fena değil fiyatına göre başarılı bence.hocam fiyatları çok benim çıkarabileceğim max 1000 Trendyol'dan Noriyen 5.3 Y10'u buldum makul geldi siz ne düşünürsünüz?
vardır bir alameti ama ben bilmiyorum![]()
KNMASTER KN6100 2.NESİL INTERCOM BLUETOOTH KULAKLIK
KNMASTER KN6100 2.NESİL INTERCOM BLUETOOTH KULAKLIK (kısa süre eski fiyattan verilecektir üretici zammı henüz yansıtılmadı) Biliyorsunuz ki her getirdiğimiz ürünü test etmeden, fiyatını sorgulamadan koymuyoruz! Bir çok intercom cihazı seçeneğimiz olsa da sadece en çok beğendiğimiz modelleri...temizekipman.com
Hocam bu iki intercom arasındaki fiyat uçurumunun sebebi nedir? 2. attığım intercomu o kadar pahalı yapan şey nedir?
Blic y80 2x aldım telsiz özelliği ve müzik kalitesi fiyatına göre çok güzel tam bir f/p ürünüArkadaşlar merhaba, f/p bir interkom öneriniz var mı acaba?
Genel olarak ses kalitesi benim için önemli,şehir içinde gezerken müzik dinlemek için kullanıcam önerillerinizi bekliyorum.
![]()
KNMASTER KN6100 2.NESİL INTERCOM BLUETOOTH KULAKLIK (kısa süre eski fiyattan verilecektir üretici zammı henüz yansıtılmadı) Biliyorsunuz ki her getirdiğimiz ürünü test etmeden, fiyatını sorgulamadan koymuyoruz! Bir çok intercom cihazı seçeneğimiz olsa da sadece en çok beğendiğimiz modelleri...temizekipman.com
Hocam bu iki intercom arasındaki fiyat uçurumunun sebebi nedir? 2. attığım intercomu o kadar pahalı yapan şey nedir?
AlamazsınızKnmaster'ın sattıkları Çin'de farklı markalarla satılıyor. Çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.
![]()
GEARELEC GX8 motosiklet Bluetooth interkom müzik paylaÅımı 1500m 8 biniciler grup kask iletiÅim hoparlör kulaklık interkom
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Knmaster 6100 benim denk geldiğim en çok önerilen f/p model. Ancak anladığım kadarıyla daha ucuz yollu bir intercom arıyorsun. Eğer başka interomlarla bağlanmak gibi bir amacın yoksa, sadece müzik dinleyeyim, telefon araması yanıtlayayım gibi bir amaç taşıyorsanız ben bu amaçla tam 1 yıl önce bir arkadaşım önerisi ve indirim ile birlikte 500 tl'nin biraz altında komik bir paraya denk gelince denemekten ne kaybederim diyerek ACL ACB-49 modelini almıştım. Bi sıkıntı yaşamadım. İstersen bir göz atabilirsin.hocam fiyatları çok benim çıkarabileceğim max 1000 Trendyol'dan Noriyen 5.3 Y10'u buldum makul geldi siz ne düşünürsünüz?
birisi cardo, diğeri çinden alıp üstüne knmaster markasını yapıştırıp geçen adı kaan elektronik olan bi firma, uçurum olması normal değil mi?![]()
hocam sağolasın tam olarak amacım bu evetKnmaster 6100 benim denk geldiğim en çok önerilen f/p model. Ancak anladığım kadarıyla daha ucuz yollu bir intercom arıyorsun. Eğer başka interomlarla bağlanmak gibi bir amacın yoksa, sadece müzik dinleyeyim, telefon araması yanıtlayayım gibi bir amaç taşıyorsanız ben bu amaçla tam 1 yıl önce bir arkadaşım önerisi ve indirim ile birlikte 500 tl'nin biraz altında komik bir paraya denk gelince denemekten ne kaybederim diyerek ACL ACB-49 modelini almıştım. Bi sıkıntı yaşamadım. İstersen bir göz atabilirsin.
Bu fiyatlarda çok kaliteli bir şey bulamazsın doğal olarak öncelikle bunu unutmamalısın. Ürüne gelince telefon konuşmasında karşı tarafa ses gayet iyi gidiyor. Müzik açısından da sesi yüksek diyebilirim ancak ses kalitesi çok ahım şahım değil (rezalette değil aslında gayet sesler geliyor ama benim gibi kulaklık konusunda ses kalitesini seven biriysen beklentin bu paraya bu olmamalı zaten) Islanmadan dolayı vs. de herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Bir ekleme yapmak istiyorum görüntüsü BT22 modeli ile aynı (sadece üstünde yazan model ismi değişiyor), ancak internette bt22 ile ilgili sıkıntılı olduğunu duymuştum (nasıl bir sıkıntıydı hiç hatırlamıyorum) o yüzden alırken bt22 değil de ACL ACB-49 olduğundan emin olmuştum. Fiyatlar aynı gibiydi.
Diğer eksiklerim bitince ben de knmaster 6100'a geçsem diye düşünüyorum çok övüyorlar![]()
sağolasın hocam hepsini değerlendireyim öneriniziDynego Y80, yandaki komşu esnafa bundan aldık iki tane, yazdan beri kullanıyor. Oda siparişe giderken sadece muzik dinlemek gelen telefonları cevaplayabilmek için böyle bir şey istiyordu. Açık kaskta kullanıyor birde. Daha bir şikayeti olmadı.
İkinci en üst düzey bir markanın yine üst düzey bir ürünü. Ancak pahasının yarısı devletimiz + ithalatçımız + bayimiz kaynaklı. Bu ürünün ikili seti yurt dışında 26.000₺ fiyatla satılırken sizin gönderdiğiniz sitede teklisinin 23.000₺ olmasının başka bir açıklaması ve sebebi yok.![]()
Dostum iki yıldır Sena 5S interkom kullanıyordum. 3 gün önce Cardo Pactalk edge aldım. Fark dağlar kadar desem yeri var. JBL ses o kadar kaliteli ki zaten siz gençler bu kaliteyi biliyorsunuz. Eski interkomum ile 130 km lerde müzik dinleyemez veya artçımla rahat konuşamaz iken şimdi 180-190 larda bile müziği net bir şekilde anlıyor ve telefon veya artçı ile rahatlıkla konuşabiliyorum.![]()