İnterkom Tavisyesi

İnterkom Tavsiyesi

• Sena 10S

Oy: 3 21.4%
  • Sena SF4

Oy: 1 7.1%
  • Daha İyi Bir Fikrim Var

Oy: 10 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
KN1000 (Kanmaster) 3 yıldır kullanıyorum. Günlük aktif kullanıyorum, motosiklete her bindiğimde mutlaka açıyor ve telefonla eşleşmesini sağlıyorum, zira telefon çaldığında cevap vermek gerekiyor. Hala şarjı çok iyi gidiyor. 100-110km/h süratlere kadar iyi duyuluyor. Radyo çok iyi değil.
Şimdi artçım için interkom alacağım ancak KN1000 modelleri üretilmiyor artık. Muadili bir şey alacağım yine.

Merhaba hepinize. Son zamanlarda interkom arayışı içindeyim. Bütçem de 1000-1500 lira arası. Kn master kn 2000 modeli bu fiyat aralığında çok tavsiye ediliyor. Ama özellikleri çok kısıtlı geldi bana. Hele ki maksimum iki interkoma bağlanması. Az önce de Instagramda yeni bir interkom reklamı gördüm. Daha önce bu markanın ürünlerini kullanan arkadaşımız var mı sağlam mıdır?

https://www.wobo.com.tr/urun/crown-...a9H1U6UP00_ZLU&external_browser_redirect=true

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Hakiki çin li maxto M3 kamera+ intercom 3 senedir kullanıyorum.
4-5 saat kamera çekim..
Sadece intercom kullanırsanız şarj ı unutursun.
Ses yeterli.
Mikrofon iyi..
Kullanım kolay.

2 kötü tarafı var

İlki camera diş sesleri çok kaliteli değil..

Diğeri gelen arama bildirimi bip diye bir ses veriyor. Onu da duymuyorsunuz...

Bence alınabilecek güzel ürün

https://ty.gl/pd4r2zvyiz

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
hiç kullanmadım ama şükübelt kasklar sıfır rüzgar aldığı için içine de normal kasklardan daha az ses alıyormuş
öyle bir kask alırsan belki yüksek hızlarda da interkomu duyabilirsin
Schuberth s2 sport kaskı kullanıyorum kendi interkomu ile bahsedildiği gibi 100 km üzerinde ses parazitleşiyor. Sanki uzaylılarla iletişime geçiliyor gibi rahatsız edici ses çıkıyor. Tecrübe ile sabit.

Yaklaşık 7 yıldır Freedcoon tcom Çin malı interkom kullanıyorum.Bir kez miktofonu bozuldu içini açıp eski telefon ahizesinden söktüğüm mikrofonu lehimledim halen kullanmaya devam ediyorum. Ne şarj performansında düşüş var ne başka bir sorun.Belki yeni modelleri çıkmıştır kesinlikle tavsiye edebilirim. Şaşırtıcı derecede kaliteli çıktı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar