Yani zaten yeni bir sürücüyüm, 300 küsur kilometre yaptım şehir içi ve en azından rodaj dolana kadar da böyle devam edecek gibi duruyor. Uzun ve kalabalık kullanım yapmadığım için çok profesyonel birşey tercih etmek istemedim.Kn master önermem. üzerine marka basılmış çin malı interkom olur kendileri. Muhtemelen aliexpressten falan aynı interkom daha ucuza alınabilir.
Düşük bütçede Cardo Spirit ve Sena 5s alınabilir.
Söylediklerim zaten hiç profesyonel değil. Sadece kaliteli ve kalitesiz arasındaki fark. Kn Master kağıt üzerinde bu iki modelden daha fazla özellik sunuyor.Yani zaten yeni bir sürücüyüm, 300 küsur kilometre yaptım şehir içi ve en azından rodaj dolana kadar da böyle devam edecek gibi duruyor. Uzun ve kalabalık kullanım yapmadığım için çok profesyonel birşey tercih etmek istemedim.
Site açılırsa sena 5s alırım gibi duruyor.
Yeni sürücüyseniz interkoma bütçeye sıra gelene kadar ekipmana bütçe ayırın, eksik ekipmanınız varsa tamamlayın, interkom güvenlik ekipmanı değildir eğlence/konfor aracıdır, yani olması şart değil.Yani zaten yeni bir sürücüyüm, 300 küsur kilometre yaptım şehir içi ve en azından rodaj dolana kadar da böyle devam edecek gibi duruyor. Uzun ve kalabalık kullanım yapmadığım için çok profesyonel birşey tercih etmek istemedim.
Site açılırsa sena 5s alırım gibi duruyor.
Beraber sürdüğünüz arkadaşlarınız varsa onların genelinin kullandığı markadan alırsanız daha iyi olur. Grup bağlantısı daha rahat olur. İki kişi için marka model fark etmiyor ama üçüncü kişi ve sonrası işin içine girdiğinde durum değişiyor.
knmaster almamak için güzel bir örnek oldu tek işi farklı cihazlarla iletişim kurmak olan bi aleti becerememişlerBeraber sürdüğünüz arkadaşlarınız varsa onların genelinin kullandığı markadan alırsanız daha iyi olur. Grup bağlantısı daha rahat olur. İki kişi için marka model fark etmiyor ama üçüncü kişi ve sonrası işin içine girdiğinde durum değişiyor.
Tavsiye olmamakla beraber bizim sürüş grubumuzda ekseriyetle KN6100 ler var. İyi olduğundan bağımsız bizimle beraber sürmek isteyenlere KN6100 öneriyoruz. Grup bağlantıları aynı marka ve modelle oluyor. Bir arkadaşımızda aynı markanın bir diğer modeli KN6000 olmasına rağmen grup bağlantısına katılamıyor.
Emin misin? bende kn 2200 veya 2250 var tam hatırlayamadım şuan,zafer akçaydan eğitim aldığım sıra onda yanlış hatırlamıyorsam cardo marka bi intercom vardı ve gayet iyi bir şekilde bağlantı kurmuştuk,arkadaşınızın intercomunda sıkıntı olabilir mi ?Beraber sürdüğünüz arkadaşlarınız varsa onların genelinin kullandığı markadan alırsanız daha iyi olur. Grup bağlantısı daha rahat olur. İki kişi için marka model fark etmiyor ama üçüncü kişi ve sonrası işin içine girdiğinde durum değişiyor.
Tavsiye olmamakla beraber bizim sürüş grubumuzda ekseriyetle KN6100 ler var. İyi olduğundan bağımsız bizimle beraber sürmek isteyenlere KN6100 öneriyoruz. Grup bağlantıları aynı marka ve modelle oluyor. Bir arkadaşımızda aynı markanın bir diğer modeli KN6000 olmasına rağmen grup bağlantısına katılamıyor.
knmaster (KayanUsta) kendisi bir halt becermiyor ki. AliÖküzPiresteki bir Çinliye "usta yap ordan 300 tane intercom, üstüne KNMASTER yaz gönder" diyor. Al sana yerli, milli ve de pilli enterCom. Yasla yaslayabildiğin kadar.knmaster almamak için güzel bir örnek oldu tek işi farklı cihazlarla iletişim kurmak olan bi aleti becerememişler
Benim kastettiğim grup bağlantısı. Marka ve model bağımsız tüm interkomlar birbirleriyle iletişim kurabiliyorlar. İş 3-6 kişi grup bağlantısı kurmaya geldiğinde değişiyor.Emin misin? bende kn 2200 veya 2250 var tam hatırlayamadım şuan,zafer akçaydan eğitim aldığım sıra onda yanlış hatırlamıyorsam cardo marka bi intercom vardı ve gayet iyi bir şekilde bağlantı kurmuştuk,arkadaşınızın intercomunda sıkıntı olabilir mi ?
Bu ara onlarda sorunlu. Mesh 3.0'a geçti. Mesh 2.0'da kalanlar var güncelleme yapmayıp. Ben 3-4 aydır herkesin sağlıklı iletişim kurabildiğine denk gelmedim. 3 kişi güncellemiş oluyor 1'i güncellememiş oluyor bağlanamıyor mesela. Önceden çok iyiydi. Şu an en stabil bluetooth ama ses kalitesi berbat mesh'e göre.her interkom konusunda yazıyorum, iş görecek bir interkom arıyorsanız aliexpressten 1000 liraya 1 km menzilli 5-6 kişiyi hızlı aramaya atayabildiğiniz modellerden birini alıp geçin. bi interkoma 5-6 bin lira vermek bana israf gibi geliyor. ha biz 3-4 arkadaş aynı anda konuşmak istiyorsanız diyorsanız orası ayrı tabi, onun için sena nın güzel modelleri var, ancak fiyatları biraz tuzlu.
hocam bendeki model 7-8 yıllık falan, hala arkadaşların yeni interkomlarına bağlanabiliyorum, hatta birinde kn4000 mi ne vardı sanırım yakın zamanda almış, ona bağlandım.Bu ara onlarda sorunlu. Mesh 3.0'a geçti. Mesh 2.0'da kalanlar var güncelleme yapmayıp. Ben 3-4 aydır herkesin sağlıklı iletişim kurabildiğine denk gelmedim. 3 kişi güncellemiş oluyor 1'i güncellememiş oluyor bağlanamıyor mesela. Önceden çok iyiydi. Şu an en stabil bluetooth ama ses kalitesi berbat mesh'e göre.
bunlar radyo frekansı ile bağlantı kurmuyor mu hocam? bluetooth en fazla 50-60 metreden çeker, bendeki 1 km civarı menzilde, şehiriçi binalar girince 400-500 metreye düşüyor gerçi.Ben nedense doğrudan mesh ile bağlantıyı düşündüm. Bahsetmemişsiniz bile. Sıkıntı mesh'te. Diğer Senalara Bluetooth ile bağladınız değil mi? Mesh ile değil. KN4000'e mesh seçeneği olduğunu sanmıyorum zaten.
İnan hiç bilmiyorum, ancak hatırladığım kadarıyla bluetooth olmalı.bunlar radyo frekansı ile bağlantı kurmuyor mu hocam? bluetooth en fazla 50-60 metreden çeker, bendeki 1 km civarı menzilde, şehiriçi binalar girince 400-500 metreye düşüyor gerçi.