İnterkom Önerisi

Motosikleti
SYM ADX 125
8-10 yıl kullanabileceğiniz bir ürün için, hele ki bir de yurtdışından alma imkanıyla zaten daha makul fiyatlar ödenecekken daha üst seri bir Sena alırdım ben olsam.

Ki öyle de yaptım. 😁

Sena 60S'ler çıktığı için 50S'lerde sağlam indirimler olabiliyor.

Onları kovalayıp ikili bir 50S alırsanız çok ama çok memnun kalırsınız.

Kolay gelsin.
Çok iyi model cidden ama bana biraz fazla olur gibi geldi hem bütçe olarak hem de fazla gelişmiş mi kaçar dedim 😁

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Çok iyi model cidden ama bana biraz fazla olur gibi geldi hem bütçe olarak hem de fazla gelişmiş mi kaçar dedim 😁
Hiç öyle düşünmeyin.

İhtiyaçlarınız değişecek belki birkaç yıl sonra.

Belki toplu sürüş yapmak isteyeceksiniz.

O zaman böyle bir alışveriş yapmış olduğunuz için memnun olacaksınız işte zira mesh teknolojili bir ürün olduğundan 2'den fazla cihaz ile bağlantıda sorun yaşamayacaksınız.

Diğerlerinde de Sena markalı bir cihaz olursa sayı 8 kişiye kadar artabilecek.

İlave olarak cihazın hoparlörleri - ses kalitesi çok başarılı.

8-10 yıllık kullanımda aradaki farka inanın değmez.

Hiç kafanızı bulandırmayın.

Alın geçsin.

Aynen ben de 5S bakıyordum, dual paketi Amerikadan çok ucuza geliyor buraya kıyasla.

Yoldayken genelde navigasyonu açık tutuyorum alışkanlıktan, o yüzden problem yaşamam hocam herhalde bu konuda. Aliexpressten falan bakınca da bütün modeller birbirine benziyor kafam karışıyor. Şimdi başlıkları tararken mioji diye bir markanınkini önermişler ona da bakacağım.

İkinize de teşekkür ederim, eksik olmayın.
benim kullandığım modelin adı vnetphone v6. aliexpresste aratınca farklı markalar da çıkabiliyor. şunun aynısı
6-7 senedir kullanıyorum, gayet memnunum. google harita ve apple haritada sesli yönlendirme yapıyor. müzik çalsa bile müziği kısıp şuraya dön buraya gir diyor, sonra müzik yine devam ediyor.
tek sıkıntım telefon gelince 1-2 defa çalınca otomatik açıyor., onu iptal edemiyorum bi türlü :) bazen açmak istemediğim oluyor ancak otomatik açınca yapcak bişi olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar