İnterkom önerisi lazım

Arkadaşlar herkese iyi forumlar bugun interkom almaya gidicektim ama kafam karışık 1 kere alıcam biraz araştırıyım dedim

birisi 2400 tl birisi 1300 tl ama 2400 tl bana çok pahalı geldi şöyle 1000-1500 civarında kaliteli birşey lazım

arkadaşım şu ürünü almış: https://www.trendyol.com/dynego/y20...tiqueId=61&merchantId=116888&utm_source=share

ama ben bu ürüne güvenemedim sanki ertesi gün bozulcakmış gibi sizce ne yapmalıyım

Bütçe varsa bendeki sıfır cihazı vereyim diyecektim fakat,baya fark var sizin bütçe ile benim cihaz arasında

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Selamlar, cok sevdigim bi arkadasima Crown marka interkom almistik, bende Kn 4150 vardi. Cok memnun oldu, ktm nin ls2 kaskini kullaniyordu, terekli falan bir model. Kolayca bagladik, gurul gurul de kullandik. Ancak benim kn interkom ile sena'nin interkomlu kaskini kullanan baska arkadasimla kullandik, baya sesini az aliyordum, Darlik'ta gazlarken egzozdan duyamiyordum nerdeyse. Ki stok v strom egzozu yani..

Kaliteli interkomlara baglayacaksan kaliteli set, kendine yada uygun fiyatli interkomlara baglayacaksan o segmente uyan cihazlari kullanmani tavsiye ederim. Kulagina neredeyse sifir sekilde montaj etmeye calis, o onemli. Selametler.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
2 yıldır KnMaster Kn6000 kullanıyorum memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar