interkom intercom n-com her neyse

:silent:Arkadaşlar bu interkom hikayesini bi çözmek lazım ucuza
bluetooth kulaklıkların birbirini görmesini sağlayan bi devre yapsak
yada birbirini hali hazır görebilen bir bluetooth markası varmı
yada bi elektronikçiyle anlaşalım toplu sipariş verelim yapsın bu basit bişey fiyatları astronomik kabloluları bile ki kablolu olması çok çok saçma bence
yada ucuza bilen varsa bi yerlerde :cat: süper olur yoksa gidicem çine bi bavul doldurup gelicem sonunda yaa:queen:

onun yerine biraz uzun bir kablo da olabilir.Yani her iki kaskta bir giriş olur.Arkaya oturan öndekinin kaskına takar konuşurlar
veyahutta cep telefonlarının bluetooth sistemiyle konuşmaya yarayan programlar da var.:cat:

telsizle halletsek konuyu hem radyo frekansını daha kolay ayarlıyorsun hemde çok güzel mikrofonlu kulaklıkları var...

bu konuda bir projem var, inşallah 1-2 aya kadar ucuz maliyetli (öncelikle kendim için) üreteceğim.Eğer düşündüğüm kalite ve ucuzlukta olursa, sipariş üzerine yapabilirim :)

Arkadaşlar ben 3 gün önce vox(sesi algılayarak düğmeye basmadan aktarıyor) özelliği olan aselsan marka telsiz aldım iki telsiz y tipi şarj aleti iki kulaklık 145 ytl gayet başarılı oldu hem artçı ile hem diğer motor ile görüşme yapma şansı verdi 5 km menzil var tek sorun kulaklığı takınca vox özelliği devre dışı kalıyordu kulaklık üzerindeki düğmeyi basılı halde tutmak için bantladım sorun falan kalmadı :mrgreen:

vay konu benden acilmis:p

60 km/h dan itibaren kuvvetli rüzgar sesi sayesinde keni yaptigim (telsiz ile) interkom basarili deyildi. aletin muhakak bir "rüzgar flitresi" (bu rüzagr ugultusunu kesen bir program) olaliydi. kiz arkadasimla uzun bir tura hazirlandigimdan alternatifler aradim ve yurtdisindan getirttim.

tek kulaklikli olanlar ucuz ve ancak sehir icinde idare ederler...
albrecht marka interkomlar s600 serisi ile iyilestiler 500 serisi dayanikli deyil, 120 den sonra da konusulmuyor.
MIT firmasinin MIT 30 unu kesinlikle tavsiye edebilirim. almanyada fiyati 115 € civari, articinla konusur, müzik dinler ve elini sürmeden telefona bile cikabilirsin.
ses 150 ye kadar iyi. sigara kutusu büyüklügünde, sele altina takiyorsun, pil yok, yedekleri ile berabar 8 kulaklik, iki microfon.

http://www.yatego.com/mt-tuning/p,4...-motorrad-gegensprechanlage-mit-handy---audio

aselsan vox

amanın galiba çözüm aselsanda ne kadar bu vox ?
cine 12 adet mail attım ilgili firmalara fiyat bekliyorum
valla atlıcam gidicem olmassa yol parasını satarken eklerim aramızdan çıkar masraf tahminim komik rakamlar vericekler 20-80 $ arası tahmin ediyorum kalitesine göre ve hepsi kablosuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar