İnterkom Hakkında

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Merhaba arkadaşlar interkom hakkında bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

Geçen sene kn550 isimli bluetooth kulaklık setini almıştım. Aldığım günden beri müzik dinlerken aşırı ses çıkardığından müziğin sesini genel olarak kısarak dinliyorum. Fakat Telefon görüşmesi yaparken ses o kadar az geliyorki görüşme yaptığım kişinin söylediklerini tahmin etmeye çalışıyorum. Müzik dinlerkende aynı problem olsa kulaklık ile alakalı dicem ama Müzik dinlerken çıkan ses çok fazla olduğundan sesi kısıyorum , Arama yaparken en yüksek seste bile görüşme yaptığım kişiyi duyamıyorum.

Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim gerekirse interkomu değiştirmeyi düşünüyorum. İnterkom önerebilirsenizde sevinirim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bluetoothta ile ses ayarı normal kullanımda farklı. Birisini ara sonra kulaklık sesini telefondan arttır.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Bluetoothta ile ses ayarı normal kullanımda farklı. Birisini ara sonra kulaklık sesini telefondan arttır.
Onun kontrollerini yaptım sesi hem cihaz üzerinden hem telefon üzerinden en sona getiriyorum ama değişen birşey olmuyor

Motosikleti
1190 ADV
Merhaba arkadaşlar interkom hakkında bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

Geçen sene kn550 isimli bluetooth kulaklık setini almıştım. Aldığım günden beri müzik dinlerken aşırı ses çıkardığından müziğin sesini genel olarak kısarak dinliyorum. Fakat Telefon görüşmesi yaparken ses o kadar az geliyorki görüşme yaptığım kişinin söylediklerini tahmin etmeye çalışıyorum. Müzik dinlerkende aynı problem olsa kulaklık ile alakalı dicem ama Müzik dinlerken çıkan ses çok fazla olduğundan sesi kısıyorum , Arama yaparken en yüksek seste bile görüşme yaptığım kişiyi duyamıyorum.

Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim gerekirse interkomu değiştirmeyi düşünüyorum. İnterkom önerebilirsenizde sevinirim.

Başka bir telefonu bağlayıp dene, yine telefon görüşmesinde az ses geliyorsa interkomu değiştir. Denediğin telefonda ses düzelirse, senin telefonunda yada ayarlarında bir sorun vardır.

Motosikleti
D400
Aynı şehirde iseniz kaan elektronike giderek kontrol isteyebilirsiniz.

onun öncesi; bağlantısını unutturup sıfırdan tekrar bağlantı yapmayı deneyin.

diğer seçenek de normal bir kablolu kulaklık ile hem arama hem müzik dinlemeyi deneyin. Eğer ses farkı normal kulaklıkta yok ise interkomun kulaklıgında problem vardır.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Başka bir telefonu bağlayıp dene, yine telefon görüşmesinde az ses geliyorsa interkomu değiştir. Denediğin telefonda ses düzelirse, senin telefonunda yada ayarlarında bir sorun vardır.
hem ios hem android 2 telefondada denedim malesef sorun aynı :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şehirde iseniz kaan elektronike giderek kontrol isteyebilirsiniz.

onun öncesi; bağlantısını unutturup sıfırdan tekrar bağlantı yapmayı deneyin.

diğer seçenek de normal bir kablolu kulaklık ile hem arama hem müzik dinlemeyi deneyin. Eğer ses farkı normal kulaklıkta yok ise interkomun kulaklıgında problem vardır.
Aynı şehirdeyim sanırım tek çare o kaldı onu yapmayı deniyim

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Güncelleme
cihaz kronik ağrızalı çıktı ondan dolayı böyle yapıyormuş cihazı değiştirmeyi teklif ettiler aynı cihaz ile fakat sorunun aynı şekilde olacağını aynı problemleri yaşayacağımı da ilettiler. Sonrasında dahada komik bir şey oldu size başka cihaz verelim bu cihazıda indirim sayalım dediler mantıklı geldi fakat kasaya gidene kadar kullandığım cihazın bedelinin %20 sini indirimli saycaklarını söylemiyorlar şaka gibi oda zaten alacağınız cihazın %10 u bile yapmıyor elini sallayana %10 indirim kodu veriyorlar halbuki :D şaka gibi firma.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu aralar çok fazla şikayet duyuyorum bu markadan üzerine bir de çinden getirip logo basıp sattıklarını duyunca vazgeçtim cardo spirit alırım daha iyi

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
bu aralar çok fazla şikayet duyuyorum bu markadan üzerine bir de çinden getirip logo basıp sattıklarını duyunca vazgeçtim cardo spirit alırım daha iyi
Alırken çok öveni vardı bunu yaşayınca tekrar kapısına uğrıyacağım bir firma değil artık 1000 tl fazla verir gider başka marka alırım çok net.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar