İnsanlığın bittiği an

ARKADAŞLAR LÜTFEN KELİMELERE DİKKAT BAYAN ARKADAŞLARIMIZI UNUTMAYALIM SEVİYEMİZ HEP YUKARDA OLSUN BEN SİZDEN BELKİDE DAHA FAZLA KIZIYORUM ANCAK DUYGULARIMIZI YAZARKEN BAYAN ARKADAŞLARIMIZ AKLIMIZDAN ÇIKMASIN..
:pale:

Duyan da bayanlar 3 yaşında çocuk, yanında küfür edenin ağzına biber sürülecek sanacak!

Yahu "bayan var" diye küfretmiyorsan onun bir değeri yok ki, önemli olan kendine saygından küfretmemek!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şerefsiz
herif bu motorcularin nedir cektiği öldükten sonra bile

yapacak birşey yok eğer o kişiye insan diyorsanız ben insan olmaktan vazgeçiyorum

daha neler göreceğiz kim bilir:pale:
iyice hayvanlaşmış insanlar artık.Ne öteki dünyaya saygı var ne hakka ne dine hiçbirşeye saygı kalmadı.:pr:

isimlendirmekte gucluk cekiyorum!
Insan ongoruntusunde dolasan igrenc yaratık!
belâ okumaktan da nefret ediyorum ama bunların hepsine LANET OLSUN!!! ::ranntign

biz insansak bu ne?bu insansa biz neyiz?hepimiz aynı türdensek bu nası bi cesaretle şerit değiştirmiş ?

ulan hiç mi hırsız görmediniz yau. lawuk işte, çalmış telefonu. yok insanmışda haywanmışda bilmemneymişde.

ulan hiç mi hırsız görmediniz yau. lawuk işte, çalmış telefonu. yok insanmışda haywanmışda bilmemneymişde.

haklısın bunun gibi nice aşagılık olay gördük geçirdik bundan sonrada muhtemelen daha çokda görücez ama unutmaki tepkisiz kalındıkca bu kişileri deşifre etmedikce asla bitmiycek bunlara alışmak ve gerekli yaptırımı uygulamamak sadece onları teşfik eder

Son düzenleme:
Varolan bozuk eğitim sisteminin, hergün gitgide bozulan ekonominin, artık birilerinin elinde sopa olmuş bir adalet sisteminin, insanlara dayatılan ve artık normal gibi görünen düşük yaşam standartlarının, çalışmadan, yorulmadan para kazanmayı insanlara empoze etmeye çalışan kapitalist medyanın sonuçları bunlar...

Birileri din-iman diyerek hortumu dayıyorsa devletin çeşitli kademelerine, beyni ve nüfuzu daha küçük olan birileri de bu tarz yardımsever gösterişlerle çarkını döndürür...

BOZUK DÜZENDE SAĞLAM ÇARK OLMAZ

Doğrudan küfürlere gerek yok zaten...

Fotoğrafın tamamını görün... Size gösterileni değil...

Saygılar...

haklısın bunun gibi nice aşagılık olay gördük geçirdik bundan sonrada muhtemelen daha çokda görücez ama unutmaki tepkisiz kalındıkca bu kişileri deşifre etmedikce asla bitmiycek bunlara alışmak ve gerekli yaptırımı uygulamamak sadece onları teşfik eder

adi bi hırsız işte, hemde yakalanmış, cep telefonu, olsunda 300 ytl olsun, bunca takım elbiseli hırsızın olduğu memlekette bu tepki abartıdır. benim bakış açım budur. linçlik bi durum yok. dewlet werir cezasını.

adi bi hırsız işte, hemde yakalanmış, cep telefonu, olsunda 300 ytl olsun, bunca takım elbiseli hırsızın olduğu memlekette bu tepki abartıdır. benim bakış açım budur. linçlik bi durum yok. dewlet werir cezasını.

hırsızlıgın küçüğü büyüğü olmaz arkadaşımtakım elbiseliside aynı buda aynı ancak burda hırsızlıgın dışında yerde yatan bi ceset var ölüm acısı var tepki hırsızlıktan çok hırsızlıgın yapıldıgı ortama hee elbette cesasını devlet vericek (bugüne kadar hangi suça ne ceza verildi bu başka bi tartışma konusu) kimseninde onu yakalayın getirin linç edelim gibi bi daveti yok ama yapılan insanlık dışı olayıda aman herkez bişeyler çalıyo ne olucak diye boşvermesi zaten tepkisiz halkımızı iyice tepkisizleştirir

cadı, benim dediğim söwmekle, küfürle, tepki göstermekle adalet olmaz. adalet eğitimle, hukukla olur. kaba kuvvette bazen kesin çözüm sunar. kızdırma, döwerim. haklısın de bana.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İnsanlık suçu, yazık iki merhum var orda, toplumumuzda bu olaylar çok sık olmaya başladı, baklava çalana 30 yıl, böyle bişi yapana 1 ay kur kurabilirsen denge :(:pr:

cadı, benim dediğim söwmekle, küfürle, tepki göstermekle adalet olmaz. adalet eğitimle, hukukla olur. kaba kuvvette bazen kesin çözüm sunar. kızdırma, döwerim. haklısın de bana.

Beyfendi lütfen üyelerle dikkatli konuşşun, İlla senin düşüncelerini paylaşacak değiliz,

Son düzenleme:

şiddete hayır :p
haklısın elbette küfürle adalet olmaz elbette egitim şart ama unutma ayıplama da toplumun şahısa uyguladıgı bi yaptırımdır ve çogu insanı belkide bu yaptırım suçtan uzak tutar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar