İnsan birisiyle yaşlanmalı , birisi yüzünden değil...

Çok güzel, sağlıklı ve mutlu hayatınız olur inşallah.Gelinimizi ayrıca tebrik ediyorum Allah yolunuzu da bahtınızı da hep açık etsin inşallah......

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
crf kullanan bir bayan ilk kez gördüm.

Allah mesud etsin..

helal olsun vallahi kıskandım şimdi benim eşimde çok güzel artçı hızdan korkmuyor
ama her şey iyide eşimi isterken bisiklet kullanabiliyormusun diye sormayı akıl edemedim ya bilseydim yoksa seni almam derdim :p
sonradanda öğrenemedi
allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin

gezi raporunu eşimle birlikte inceledik :) eşimle birlikte 2 uzun geziye çıkmış birisi olarak yaşadığın mutluluğu çok iyi anlıyorum kardeşim :flower:
gerçekten insanın seydiği şey sevdiceği ile birlikte olunca bambaşka güzel oluyor :cherry:
çok güzel gezi olmuş raporun devamını bekliyoruz sabırsızlıkla :queen:

Allah yolunuzu açık etsin.beraberliğiniz, sevgi saygınız ve motorculuğunuz devam etsin inş...

Geziniz tek kelimeyle mükemmel ama daha güzeli eşinle birlikte surebilmek. Bu bir çok kişi için ütopya dır. Tebrikler

ellerinize emeğinize sağlık çok güzel bir gezi, eşim ve ben severek baktık resimlerinize ve özenerek :) işlh bir gün eşimle böyle bir gezi bizde yaparız çok keyifli görünüyor, mutluluğunuz keyfiniz daim olsun inşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın..

bizim hanım motosiklet lafını duyunca gözlerinden ateş çıkıyor. :pr: gerçekten çok şanslısın :thumleft:
burdaki çoğu insanın hayalinde göremeyeceği bir olayı gerçekleştirmişsin, harika gezi olmuş. Yenilerini bekliyoruz.. Saygılar..

Benim hanımada öğreteyim ben bunu yaa hoşuma gitti valla gezmeyi çok severiz birlikte ama böyle ayrıda hoş olmuş harikasınız allah kaza bela vermesin tekeriniz hep düz bassın

:) Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler ,insanın hayat arkadaşıyla gezmesi çok ayrı bir keyıf tüm dostlara nasip olur inşallah

yolunuz açık olsun, süper gezi olmuş, sevdiğin birisiyle yol yapmak kadar güzel hiçbişey yoktur ... :)

Harika anlatımınız var , diğer gezileriniz gibi buda müthiş olmuş . nice gezilere :bounce: Bu arada Allah(cc) Mutluluğunuzu daim etsin İnşallah :)

Motosikleti
HONDA CRF 250 L
Mükemmel bir gezi günlüğü olmuş, sizide arkadaşınızıda yürekten tebrik ederim.

Bütün geziyi oturdum okudum , yeni okudum kusuruma bakmayın ama süper bir gezi olmuş.

Anlatım tarzınıza bayıldım...

Yanınızda sevdiğiniz birisi ile gezmek en güzeli...

Ayrıca kaza içinde çok geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar