İngilizce bilen arkadaşlar konuşulanları bi tercüme edermisiniz

merhaba ,

ben Jack aha bu da Wiiliam ,

biz 10 silindir viper motorunu söktük na bu motora taktık ,

tam kullanacak mal bulamadık derken bu peter çıktı geldi...

yaptığımız alet ok gibi gidiyor ama pok gibi de yakıyor...

bıla bıla bıla

diyorlar.... :)

Yurtdışında benzin o kadar ucuzken pok gibi yakıyorsa birde bizim ülkeyi görseler herhalde hiç yapmazkardı bu makinayı :)

İşsizlik bu yaptıkları resmen :) Burnunuz göğemi erdi v10 motor takınca, bastında ne oldu.

merhaba ,

ben Jack aha bu da Wiiliam ,

biz 10 silindir viper motorunu söktük na bu motora taktık ,

tam kullanacak mal bulamadık derken bu peter çıktı geldi...

yaptığımız alet ok gibi gidiyor ama pok gibi de yakıyor...

bıla bıla bıla

diyorlar.... :)
ahaha işte tercüme budur

Son düzenleme:
G: Gözlük
GS: Gözlüksüz

G: Vay müdür kaç basıyor bu?
GS: Yatınca 207 mph.Dik durunca 200 yapıyor.
G: Benim MOTİFİYELİ CUP geçer bunu.
GS: Kaç beygir biliyormusun?
G: 50? 60?
GS: Hehe.Yok oğlum yaa.Çiftlik var bunda.Hep yarış atları,ingiliz tayları...Ama bir sorun var...
G: Nedir?
GS: Arkadan sürekli tanker geliyor.Depo bittimi dolduruyoruz.:)
Şaka bir yana gerçekten ne diyor?

montaj bence. ses kalitesi mükemmel ama görüntü kalitesi çok kötü. hız ölçmek için gerekli alet edevatları var ama videonun çözünürlüğüne bakın...
ayrıca zaten 1300 hayabusa 220 mph görüyor bunla 8000 v10 ile yapa yapa 207 yapabilmiş

montaj bence. ses kalitesi mükemmel ama görüntü kalitesi çok kötü. hız ölçmek için gerekli alet edevatları var ama videonun çözünürlüğüne bakın...
ayrıca zaten 1300 hayabusa 220 mph görüyor bunla 8000 v10 ile yapa yapa 207 yapabilmiş

eski bi video zaten teknolojinin ne kadar ilerlediğini de hayabusa gibi motorlarla görebiliyoruz.207 hp için v10 :)

yanlışın var 207 hp değil, 207 mph yani saatte 330 km gibi bir hıza çıkıyor, üzerinde 8000cc v10 dodge viper motoru var

ses kalitesi çok mu kötü, bana mı öyle geldi, sanki video hızlandırılmış ses kalitesi bozulmuş gibi...

---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:05 ----------

o şekilde bakmayalım olaya, hayabusa zaten gerek sıkıştırması gerek çevirdiği devir aerodinami yürüyen aksam vs ile sürat için tasarlanmış bir motosiklet
bu abilerin yaptığı ise toplama bir motor, bak biz araba motorundan motosiklet yaptık demek için yapılmış bir olay ve gayet de başarılı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar