İngiliz kızlar ölümden dönü

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, alkollü ve kasksız olarak kullandığı motosikletle önce kaldırıma, ardından da bir duvara çarpan İngiliz turist Rebeka Sun Thomson ile arkasında oturan arkadaşı Careen Parlemeno yaralandı.

Kaza, Kemal Elgin Bulvarı, Telekom Kavşağı'nda, dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İngiltere'de kuaförlük yapan 20 yaşındaki Rebeka Sun Thomson ve 21 yaşındaki Careen Parlemeno iki haftalık tatillerini geçirmek için üç gün önce Marmaris'e geldi. İki genç kız, kiraladıkları 48 P 3943 plakalı motosikletle Marmaris ve çevre köylerini gezmeye çıktı. Gün boyu gezen iki arkadaş, dönüşte Uzunyalı Mevkisi'ndeki Janet Bar'da içki içip, eğlendi. Aşırı derecede alkol alan iki genç kız otellerine dönmek üzere tekrar motosiklete binerek, yola koyuldu.

Rebeka Sun Thomson'un kullandığı motosiklet, Telekom Kavşağı'nda arkasında oturan arkadaşı Careen Parlemeno'nun kontrolsüz hareketi nedeniyle kontrolden çıktı. Alkolün de etkisiyle hakimiyetini kaybeden Thomson, önce kaldırıma, ardından da bir duvara çarptı. Kasksız olduğu belirlenen Thomson ve Parlemeno, kazada yaralandı. Burnu kırılan Thomson ile sağ ayağında ve kolundan yaralanan Parlemeno çevredekilerin çağırdığı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

400 promil alkollü Thomson ile 385 promil alkollü olan Parlemeno, tedavilerinin ardından ifadelerine başvurmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Kiraladıkları motosikletin sahibine 800 YTL ödeyerek zararını karşılayan iki genç kız, ifadelerinin alınmasının ardından polisler tarafından otellerine bırakıldı.

KAYNAK: www.milliyet.com.tr

400 promil alkollü Thomson ile 385 promil alkollü olan Parlemeno, tedavilerinin ardından ifadelerine başvurmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Kiraladıkları motosikletin sahibine 800 YTL ödeyerek zararını karşılayan iki genç kız, ifadelerinin alınmasının ardından polisler tarafından otellerine bırakıldı.

KAYNAK: www.milliyet.com.tr

Biz olsak bi de kasksız bilmem nesiz kullanmaktan trafik cezası yerdik...

motosikletin zararının da Emniyet Teşkilatımız tarafından karşılanması gerekirdi diye düşünüyorum:p Turizm patlasın gayemiz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
iyi olmuş...Demek bize yakışmaz...Sonuçta insanız.... Ama dememek için zor tutuyorum kendimi.... :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oh olsun....................

Son düzenleme:
Motosiklet sever arkadaşlarımıza yardıma gitsek :p şaka maka geçmiş olsun, kask kiralamaya yada satın almaya gerek görmemişler hallerinden de belli,

Daha geçen hafta bodrumda idim. motorla yola çıktığımda bi anda bi bakmışsınız bi motosiklet konvoyuna takılmışım arabadan çok motor var. her yaştan kullanıcı var ancak 100 de 99 unda kask yok, koruma yok ! Çok şaşırdım o sıcakta mont ve dizlik dahil full koruma giyinen bi tek ben vardım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla alp_tunay(alper) abı ben dırek dıcem ohhhhhhh ıyı olmuş yazlık mekanlarda 1 tane kask takan ınsan evladı goster bana bız bıle kasklarla montlarla gıttığımızde uzaylı gelmıs gıbı bakıyolar 400prmıl alkollu kaza yapıyo ne bır para cezası nede baska bısey.... avrupada uygulama bu sekıldemı???? adamlar acımıyo turıstmıs değılmıs bız emnıyet kemerınden 3 sefer ceza yedık hanı nerde bunların turıst anlayısı bence aynısı bızım ulkemızde de uygulanmalı ama mağlesef bu turıst dıyıpte el ustunde tutuluyo yazık yazık cok yazık....

Son düzenleme:
sırf yabancı oldukları için gördükleri muameleye bakın. kendi ülkelerinde polis çevirse kask sorsa alkol sorsa verecekleri cevap yok bizim ülkeye gelince alemin kralı oluyorlar aslan kesiliyorlar başımıza. hani avrupai ülkelerin eşitliği nerde kaldı. neyse fazla siyasete gerek yok almışlar derslerini. bi dahaki sefere ölebileceklerinin de farkına varacaklardır ayıldıkları zaman. saygılar

Katılıyorum...:cat:

Ya biz olsak biz olsak basladınız yine... Milleti elestirmeyin be kardeşim.. Bir Turizm ci olarak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.. Bir musibet bin nasihattan iyidir... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar