Şimdi hasta oldum işte ya makinaya...
Amin cümlemizeHayırlı uğurlu olsunAllah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..
Plakasız 30 gün değil ,30 dakika bile trafikte süremezsiniz.Trafik sigorta policesini kestirdiginiz surece belli bir tescil suresi var diye biliyorumhani yakalnmisligim var da o bakimdan fatura saatinden 3 dakika sonra yakalanmistim cunku, trafik polisi soylemisti farura cebinde olacak 30 gun tescil suren var zorunlu trafik sigortasini yaptirmak kaydi ile polisin yalancisiyim
bu arda hayirlisi olsun arkadasim hizlisin masallah jant stikerleri hemen ustunde
![]()
Teşekkürlerhayirli olsun
Allah (cc) sizlere daha iyisini versinŞimdi hasta oldum işte ya makinaya...
Sağolun, hepimiz kazasız belasız inşallahHayırlı olsun,kazasız belasız inşallah
Sağolunhayırlı olsun
Teşekkür ederim.hayırlı olsun abi
abi izlenimlerin nedir motor hakkında bende temiz bir cbf 600 bulamazsam sıfır seçeneklerinin arasında buda var
hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanmanız dileklerimle.çoook yakışıklı bir motor,ee ne de olsa SUZUKİ.tr.ye gelmeden hakkında çok şey yazıldı ama herkes için çok bilinmeyenli:artık kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsınız.tekrar hayırlı olsun.ADANA'dan selam olsun.
Aslında başlangıç motoru olarak da kullanılabilir.Yine de 184 kg ağırlığı biraz tecrübe de gerektirmiyor değilGeç farkettim bu sayfayı ama geçde olsa hayırlı olmasını dilerim.Sürüş deneyimlerinizi buradamı yoksa kullanıcı sayfasındamı paylaşacaksınız?
Bende bugün siyah bir İnazumaya oturdum başlangıç olarak bana ağır geldi. Hayırlısı.
Şu anda yine ban yedin ,olsun tükan zaten senintükkan bizim desene Serdar Abi..![]()
TeşekkürlerAllah kaza bela vermesin, Gülee güle kullan.
Abi hayırlı ugurlu olsun.Güzel bir terci ALLAH kaza bela vermesin.Güle güle kullan.
Hayirli olsun, yakit tuketimi nasil acaba?
Allah hayırlı uğurlu etsin,çok yakışıklıiyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle
![]()
Hayırlı uğurlu olsun