Inazuma'yı teslim aldım

alternatif ;

inazuma_zps55b3864c.jpg

Hayırlı uğurlu olsun :) Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..
Amin cümlemize

Trafik sigorta policesini kestirdiginiz surece belli bir tescil suresi var diye biliyorum :) hani yakalnmisligim var da o bakimdan fatura saatinden 3 dakika sonra yakalanmistim cunku, trafik polisi soylemisti farura cebinde olacak 30 gun tescil suren var zorunlu trafik sigortasini yaptirmak kaydi ile polisin yalancisiyim :) bu arda hayirlisi olsun arkadasim hizlisin masallah jant stikerleri hemen ustunde :)
Plakasız 30 gün değil ,30 dakika bile trafikte süremezsiniz.
İyi dilekler için teşekkürler

Teşekkürler

Yakışmış

Şimdi hasta oldum işte ya makinaya...
Allah (cc) sizlere daha iyisini versin

Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah
Sağolun, hepimiz kazasız belasız inşallah

Sağolun

hayırlı olsun abi
Teşekkür ederim.

abi izlenimlerin nedir motor hakkında bende temiz bir cbf 600 bulamazsam sıfır seçeneklerinin arasında buda var

Adana İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanmanız dileklerimle.çoook yakışıklı bir motor,ee ne de olsa SUZUKİ.tr.ye gelmeden hakkında çok şey yazıldı ama herkes için çok bilinmeyenli:artık kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsınız.tekrar hayırlı olsun.ADANA'dan selam olsun.

abi izlenimlerin nedir motor hakkında bende temiz bir cbf 600 bulamazsam sıfır seçeneklerinin arasında buda var

İnanın yoğunluktan daha binemedim 50 km civarı ancak kullandım Öyle aman aman seri bir motordan ziyade ,yere sağlam basan, torkunu hissettiren, sesi ağır abi tavırlarında, kullanımı çok zevkli.Belki de benim motorum olduğu için bu kadar hoş geliyor gözüme

hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanmanız dileklerimle.çoook yakışıklı bir motor,ee ne de olsa SUZUKİ.tr.ye gelmeden hakkında çok şey yazıldı ama herkes için çok bilinmeyenli:artık kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsınız.tekrar hayırlı olsun.ADANA'dan selam olsun.

Bora hocam iyi dileklerinize müteşekkirim.Yalova'dan da Adana'ya kucak dolusu selamlar...

Geç farkettim bu sayfayı ama geçde olsa hayırlı olmasını dilerim.Sürüş deneyimlerinizi buradamı yoksa kullanıcı sayfasındamı paylaşacaksınız?
Bende bugün siyah bir İnazumaya oturdum başlangıç olarak bana ağır geldi. Hayırlısı.

Geç farkettim bu sayfayı ama geçde olsa hayırlı olmasını dilerim.Sürüş deneyimlerinizi buradamı yoksa kullanıcı sayfasındamı paylaşacaksınız?
Bende bugün siyah bir İnazumaya oturdum başlangıç olarak bana ağır geldi. Hayırlısı.
Aslında başlangıç motoru olarak da kullanılabilir.Yine de 184 kg ağırlığı biraz tecrübe de gerektirmiyor değil
Daha önce Inazuma kullanıcıları başlığında son sayfalara doğru ,bir başka Inazuma'nın küçük de olsa testini yapmıştım orada görebilirsiniz.Ama daha detaylısını rodaj ve sonrasında Inazuma kullanıcıları topicinde yayınlayacağım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza bela vermesin, Gülee güle kullan.

Abi hayırlı ugurlu olsun.Güzel bir terci ALLAH kaza bela vermesin.Güle güle kullan.

tükkan bizim desene Serdar Abi..:p
Şu anda yine ban yedin ,olsun tükan zaten senin

Allah kaza bela vermesin, Gülee güle kullan.
Teşekkürler

Abi hayırlı ugurlu olsun.Güzel bir terci ALLAH kaza bela vermesin.Güle güle kullan.

Dostum aklımda kaldığı kadarı ile yaşça büyüktün benden.İyileşmiş olmana çok sevindim.Allah cümlemize kaza bela vermesin

Hayirli olsun, yakit tuketimi nasil acaba?

Selim hocam şu anda rodajdayım henüz ölçmedim,iyi dilek için teşekkürler

Allah hayırlı uğurlu etsin,çok yakışıklı :) iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar