Inazuma'yı teslim aldım

Sevgili MT dostları ;
Dün akşam itibarı ile Suzuki Kızıltoprak bayii Mototaş'tan daha önce siparişini verdiğim Suzuki Inazuma'yı teslim aldım. İstanbul pendik'ten gemi ile Yalova'ya getirdim. Gemide bayağı ilgi odağı oldu.Gece işyerinde fotoğraflarını çekip paylaşayım dedim. Rengi aslında vişneye dönük kardinal kırmızısı ama gece biraz farklı çıkmış. Birçok kategori ve cc de motor kullandım artık sağlığım elverdiği sürece bu motorda jubile yapmayı düşünüyorum.
Rabbim herkese gönlündeki motoru nasip etsin.
Gece cep telefonu ile çekilmiş pek kaliteli olmayan resimler buyrun...

Sonunda kavuşmuşsunuz ,
Farklı görünüyor , Allah kaza bela göstermesin :)

Kazasız belasız kullan serdar abi.. ybr 250 ile kıyaslarsak neler daha olumlu + - olayları yani daha bi heybet var o belli..+ performans çift silindir ben burdayım diyormu ilk izlenimlerini alalım :p

Feribota plakasız nası bindiniz büyük cesaret :cherry: polis görse tuttursa ceza yazacam diye kaçamazsınız :cherry:

Hayırlı olsun güle güle ağız tadıyla kazasız belasız binersiniz inş. :rendeer:

Kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :cat:

Hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesın inşallah. TR şartlarında 250cc en idealidir her zaman soylemişimdir bunu. Şimdilerde yeni motor alma arefesındeyım ve 650 düşünüyorum ve greksız oldugunu bıle bıle alcagım.

Hayırlı uğurlu olsun.Çok kalıplı ve kaliteli bir motor.Autoshowa getirmişlerdi de üzerine binmiştim.Benim gibi(1.83 90 kg)lık birine bile oldukça kalıplı geldi.600 veya 750 lik gibiydi.Kullanılan malzemenin kalitesi de çok iyi.Allah kaza bela yüzü göstermesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar