Inazuma'yı teslim aldım

Fırsatını bulunca hemen hondaya çakın.. Çakın anasını satayım.. Birde şu cbf250Yİ sevmiyorlarya ..

Yukarıdaki arkadaş 4 silindir derken önceki sayfada paylaştığım honda hornet 250 den bahsetmiş inazumadan değil ki hornet gelmedi Türkiyeye yanlış anlaşılmış :)

o aklıma gelmedi de benim..:p

dostum ben hondanın 250 cc horneti için yapmıştım o yorumu .ınzuma nın çift silindir olduğunu biliyorum

horneti düşünmedim ben..başka bi motorla karıştırdın sanmıştım..
ama belirttiğim gibi bi karışıklık olmuş..öyle yada böyle..:joker:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Serdar Abi tekrar hayırlı olsun. Allah kazadan,beladan uzak etsin. Hep iyi günlerde kullanın inşallah.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hayırlı olsun abi...güle güle kullan...

Kocaeli İl Temsilcisi
sakın motor hakkında yorum yapma serdar abi bizzat test etmek isterim :cherry: yakıyor maşallah :) bakalım koltuğu yumuşak ve rahatmı ? ivmesi nasıl, vites geçişleri ne alemde , su mu yakıyor hidrojenmi göreceğiz :cherry: :p

abi kazasız kedersiz afiyetle binmek nasip olur inşallah hayırlı olsun.

Hocam öncelikle motorunuz hayırlı olsun. Ben de şu hornet 250'yi çok beğendim olsaymış çok iyi olurmuş:)
Teşekkür ederim Hornetin küçüğü büyüğü iyiyidr

Çok güzel motor almışsınız.Güle güle kullanın,kazasız belasız inşallah.
Sağolun hepimiz güle güle kullanalım

hayırlısı olsun güle güle kazasız belasız kullanın ınsallah.
Amin inşallah

Fırsatını bulunca hemen hondaya çakın.. Çakın anasını satayım.. Birde şu cbf250Yİ sevmiyorlarya ..
Kişilere hakaret edilmediği sürece herkesin fikrini beyanı bana göre kendini bağlar sorun yok yani

Teşekkür ederim

:sunny: Hayırlı olsun bi nazar boncuğu şart :flower:
Sağolun ,insan bindiği motoru seviyorsa en iyi motor o dur,çin japon farketmez

Çok güzel duruyor , güle , güle kullanın.
Teşekkürler
Serdar Abi tekrar hayırlı olsun. Allah kazadan,beladan uzak etsin. Hep iyi günlerde kullanın inşallah.
Sağolasın Uğur ,umarım sen de gönlündeki motora kavuşuesun
hayırlı olsun abi...güle güle kullan...
Teşekkürler ,hepimiz motorlarımıza güle oynaya kullanalım
sakın motor hakkında yorum yapma serdar abi bizzat test etmek isterim :cherry: yakıyor maşallah :) bakalım koltuğu yumuşak ve rahatmı ? ivmesi nasıl, vites geçişleri ne alemde , su mu yakıyor hidrojenmi göreceğiz :cherry: :p

abi kazasız kedersiz afiyetle binmek nasip olur inşallah hayırlı olsun.
İrfan kardeşim;Bu motor hibrit:) zeytinyağı bile yakıyor.Koray bu sıra gelmek istiyordu atlayın gelin,beraber test edelim

Kazasız belasız iyi günlerde, güle güle kullan. Motoru çok beyendim.
Teşekkür ederim hepimiz güle güle kullanalım

Abi hayırlı olsun, güle güle eskitirsin inşallah, geçi biraz zor eskir ama :)

Allah kaza bela göstermesin güle güle eskitin. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah :)

Trafik sigorta policesini kestirdiginiz surece belli bir tescil suresi var diye biliyorum :) hani yakalnmisligim var da o bakimdan fatura saatinden 3 dakika sonra yakalanmistim cunku, trafik polisi soylemisti farura cebinde olacak 30 gun tescil suren var zorunlu trafik sigortasini yaptirmak kaydi ile polisin yalancisiyim :) bu arda hayirlisi olsun arkadasim hizlisin masallah jant stikerleri hemen ustunde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar