Çok güzel motor almışsınız.Güle güle kullanın,kazasız belasız inşallah.
Yukarıdaki arkadaş 4 silindir derken önceki sayfada paylaştığım honda hornet 250 den bahsetmiş inazumadan değil ki hornet gelmedi Türkiyeye yanlış anlaşılmış![]()
dostum ben hondanın 250 cc horneti için yapmıştım o yorumu .ınzuma nın çift silindir olduğunu biliyorum
Teşekkür ederim Hornetin küçüğü büyüğü iyiyidrHocam öncelikle motorunuz hayırlı olsun. Ben de şu hornet 250'yi çok beğendim olsaymış çok iyi olurmuş![]()
Sağolun hepimiz güle güle kullanalımÇok güzel motor almışsınız.Güle güle kullanın,kazasız belasız inşallah.
Amin inşallahhayırlısı olsun güle güle kazasız belasız kullanın ınsallah.
Kişilere hakaret edilmediği sürece herkesin fikrini beyanı bana göre kendini bağlar sorun yok yaniFırsatını bulunca hemen hondaya çakın.. Çakın anasını satayım.. Birde şu cbf250Yİ sevmiyorlarya ..
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
Sağolun ,insan bindiği motoru seviyorsa en iyi motor o dur,çin japon farketmez:sunny: Hayırlı olsun bi nazar boncuğu şart :flower:
TeşekkürlerÇok güzel duruyor , güle , güle kullanın.
Sağolasın Uğur ,umarım sen de gönlündeki motora kavuşuesunSerdar Abi tekrar hayırlı olsun. Allah kazadan,beladan uzak etsin. Hep iyi günlerde kullanın inşallah.
Teşekkürler ,hepimiz motorlarımıza güle oynaya kullanalımhayırlı olsun abi...güle güle kullan...
İrfan kardeşim;Bu motor hibritsakın motor hakkında yorum yapma serdar abi bizzat test etmek isterim :cherry: yakıyor maşallahbakalım koltuğu yumuşak ve rahatmı ? ivmesi nasıl, vites geçişleri ne alemde , su mu yakıyor hidrojenmi göreceğiz :cherry:
abi kazasız kedersiz afiyetle binmek nasip olur inşallah hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hepimiz güle güle kullanalımKazasız belasız iyi günlerde, güle güle kullan. Motoru çok beyendim.
hayırlı olsun, güle güle kullanın...
Abi hayırlı olsun, güle güle eskitirsin inşallah, geçi biraz zor eskir ama![]()
Teşekkürler hepimiz güzel günlerde kullanalımAllah kaza bela göstermesin güle güle eskitin. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah![]()
Hayırlı olsun Serdar abi. Koray la birlikte bi cayını içmeye gelicez![]()