Inazumaya Kappa Fotoşop Ricası

Eğerki kappanın parasını alacaksan cbf yle gitsin...Kelepire sayacaksa çantanı sakın verme.
1.önerim inazumaya kesinlikle Givi Blade topcase takılmalı,motorun karakterini değiştiriyor.
Motoru acayüp yapıyor yani :)

Motordan anlamayıp,motor bilgisi ve tecrübesi internetten ibaret olup yada çin motora binipte inazuma hakkında ileri geri konuşanlar olacaktır şimdi..Ağa sen bilirsin işini ...250 cc nin kralını alıyosun.
Şimdiden hayırlı olsun.

ben görmek istediğime ulaştım arkadaşlar sağolun varolun...ARANEL sağolsun ufkumu açtı...

aslında bizde ufkunu açmadık ama açıkta kalması muhtemel bi yerlerini kapatmaya çalıştık...ama kıymet bilen kim...:pr::pl::queen::queen:

Ülen Panda,son zamanlarda bir gömü buldun herhalde:cyclopsan
Uyuzum senden bak:rendeer:

İnaduna inazuma diyisun yani

evet gısganc adam...:p

mete abi bişey sorucam,hangi renk alıcaksın:)

siyah güzel gibi ganga...

inşallah...ama arkandan bakıp görüntüyüde değerlendireceğim haberin ola....:pl::queen::rendeer:

arkamı kolla beybe...:p

Dost Yüzüne,Düşman arkadan bakarmış :)

dost yüze Samed .öte bakar işte aga adamın dostluk anlayışıda böyle naparsın :queen:

Ülen Panda,son zamanlarda bir gömü buldun herhalde:cyclopsan
Uyuzum senden bak:rendeer:

taksitle genc taksitle...4 bin peşin kalanı bonusa çakıcam...yavaş yavaş öderim ...

plaka sendenmi yoğsam vay abime bak be...krall krall...:queen::p::blusssh:::asker::

abi fiyat aldinmi biyerlerden ist. 6 tane bayi var hepsinden fiyat al cok oynuyor

yamaha nın fazer 250 cc gelecek tr ye bekle derim .

bak ilk defa duydum..abicim baktım fazer 250 daha güzel satarım onu alırım...bi alamda borcunu bitireyim azcık..zamanlama doğru benim için şu ara...

abi fiyat aldinmi biyerlerden ist. 6 tane bayi var hepsinden fiyat al cok oynuyor

araştırıyorum aga ama yapabilecekleir birşey yok aslında...tek avantaj bonusa cade farksız 12 taksit yapıyorlar...

ilan verdim...aybaşına kadar satılır...önce bi tok satıcı ayağı yapayım...:p

Dost Yüzüne,Düşman arkadan bakarmış :)

evet gısganc adam...:p

siyah güzel gibi ganga...

arkamı kolla beybe...:p

dost yüze Samed .öte bakar işte aga adamın dostluk anlayışıda böyle naparsın :queen:

taksitle genc taksitle...4 bin peşin kalanı bonusa çakıcam...yavaş yavaş öderim ...

plaka sendenmi yoğsam vay abime bak be...krall krall...:queen::p::blusssh:::asker::

yahu Allahaşkına söyleyin bana..135 kiloluk adam motora binerse ve sizde arkasından motorla ,bide benim gibi eğilerek giderseniz önünüzde ne görürsünüz???
ya shad gibi bir topcase...

yada her halukarda top gibi bir câse...:joker::pl::queen::queen:

ha bide varsa plaka...

sonrada kızarlar bana..yalanmı söylüyorum yani şimdi ben???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar