Inazumaya Kappa Fotoşop Ricası

Arkadaşlar Inazuma için kappanın 35 lik çantasını fotoşopla bi resmedermisiniz...işi bilen arkadaşlardan ricamdır...ama piyanist şarjör İrfanımın uyguladığı çanta demiri üzerine olacak...yani biraz özenirseniz konumunu tam ayarlarsınız sevinirim..ona göre çantamı cbf ile birlikte satıp satmamaya karar vericem ...yakışıyomu yakışmıyomu mevzusu daha önemli tabi...

z2yj.jpg

ih26.jpg

vvm6.jpg

qmbo.jpg

böyle oluyor :thumleft:

Akşam evden bakayım mobilden anlaşılmıyor pek...eyvallah...

F54

yaw metoş sen hazır çantanı neden satıyon bakalım
sıfır 35 lik kappa 180 gayme

metehan abi 2 gün önce trafikte bi inazuma gördüm şahane yapmış alan arakdaş motor kırmızı çanta kırmızı sanırım coocase markaydı bayada büyük birşeydi şahane durmuş yanıyordu yani :)

kappa verilirmi mete abi,inazuma alınca yine çanta alıcaksın ne anladık bu işten:)

ben 2. cbfi satarken mis gibi kappa 46 çantamıda vermiştim ogün bügndür yüzüm gülmez:mrgreen:

Melihim Ramazanım sağolasınız...demek çanta kötü duruyor motorda...gördüğüm o...

Ramazan motor niye yatıyor abicim...:)

fatihim mücahidim çantayı vermeyi düşünmüyorumkine...:p

Hüseyincim bi kafamda bişey canlanmadı aslında...ama çanta GIVI nın yeni modellerinden olcak ki motorda sırıtmasın..şimd kappa bana bu motorda apaçi işi geldi bi anda...

Melihim Ramazanım sağolasınız...demek çanta kötü duruyor motorda...gördüğüm o...

Hüseyincim bi kafamda bişey canlanmadı aslında...ama çanta GIVI nın yeni modellerinden olcak ki motorda sırıtmasın..şimd kappa bana bu motorda apaçi işi geldi bi anda...

salla abi zamazumayı..
o paraya al bi cbf 500, çin işi napacan inazumayı..

la mete 11,000 motora verip 300 lira topcase den mi yırtmaya çalışıyon.. :sunny: hayın domdom.. pis bekçii.. :queen:
bi düşün bakalım sana bayi inazumayı satacak mı önce... hömbürlöpp :p

bu yazı pandaya ait olamaz..kesin bakası girmiş ve yazmıştır..nerde pandada bu kibarlık yahu!!!
topcaseyi de mutlaka tak..arkandan gelenlere eziyet etme...

senin caseyi göreceklerine estetik bir topcase görsünler pandoş...:pl:

35 lik çanta İnazumada at ve kelebek misali duruyor :farao: 46 lık yada 52 lik takılmalı bence :cat:

abi sen cbf i sat çanta sende kalsın e o çanta inazumada küçücük duracak at kelebek misali e onuda benim gibi ihtiyacı olan bi kardeşine hediye edersin olmazmı :) şaka bi yana bence 35lt küçük olur abi sen bi 46 lık bak :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çinde montajlanan her motoru millet cbf150 sanıyor

Demek Panda paralandı. Telefonu değiş moturu sat yeni motur bak hemde 250cc lik. Her şey bi çantayamı kaldı. Ver çantayı motorla beraber. Al motorunun renginde guzel bi çanta tam takım olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar