Inazumaya Kappa Fotoşop Ricası

Kocaeli İl Temsilcisi
metecim tam dün akşam yorum yazacaktım , çocuklar eve tıkıldı kaldı hadi bizi motürle gezdir diye ısrar edince yazamadım :) öncelikle inşallah alacağın inazumada, çanta demirinden yana sıkıntın olmayacak ama hakkaten inazumaya en az 46 lık ve üstü çantalar daha iyi iş görmekte ve görsel açıdan daha iyi gözükmekteler , ama koruma demiri taktırcam dersen fiyakan bozulur :cherry: :p

şaka bir yana önce koruma demirini ihmal etme , çanta demirin tüm model çanta tablasına uygun ölçülerdedir ,alacaksan bir an önce al çünki koruma demiri ve çanta demiri tükenmek üzere , muğla,giresun,tekirdağ,istanbul,denizli, ve aklıma gelmeyen bir kaç ile daha yolladım , şimdi artık daha kaliteli iş yapmak adına yine bir cbf parası daha harcadım , 1 cbf , 1 cbf , ve 1 cbf daha 3-4 cbf yi ziyan ettik iyimi :)

buda senin inazuman gibi benim hayallerimi süsleyen alaaattı ve mutluyum :)

Adana İl Temsilcisi
vay irfanım,üretici-sanayici olma yolunda epey ilerlemişsin kardeş.koluna-yüreğine-alın terine kuvvet.motorcu dostlara yardımcı olmak da cabası.seni tebrik ediyor,sevgili mete kardeşime de bir an evvel gönlündeki o harika İNAZUMA'ya kavuşmasını diliyorum.ADANA'dan hepinize selam olsun kardeş.:king:

Kocaeli İl Temsilcisi
vay irfanım,üretici-sanayici olma yolunda epey ilerlemişsin kardeş.koluna-yüreğine-alın terine kuvvet.motorcu dostlara yardımcı olmak da cabası.seni tebrik ediyor,sevgili mete kardeşime de bir an evvel gönlündeki o harika İNAZUMA'ya kavuşmasını diliyorum.ADANA'dan hepinize selam olsun kardeş.:king:

teşekkür ederim bora abicim :)

zira bir inazuma ile başlayan bu konu , bayram sonrası 4-5 model üzerinde yoğunlaşacağım sıkı bir temponun içine itiverdi beni , daha iyi daha profesyonel ve daha farklı tasarım için taktir edersinki alet önemli bir rol oynamaktadır ,

inazuma başta olmak kaydı ile, v strom, ktm duke, sym volf, kanuni gt 170 modellerine koruma demiri tasarlayacağım , ilk etapta Kocaeli Suzuki yetkili bayiinden gelecek talebe öncelik vereceğim, ve diğer modeller üzerinde hummalı bir çalışma beni beklemekte , amacım bir sanayici, iş adamı yada bir tüccar olmak değil tabiki :cherry: :p

şaka bir yana hem yerli, hem sağlam, hem yeni ve farklı model hende ucuz bir şeyler geliştirebilirsem bu işi ticari anlamda peşini bırakmayı düşünmüyorum,ve sevdiğim ilgi duyduğum bir iş ! yavaş yavaş teknik altyapımı tamamlamaya çalışmaktayım , Allahtan istediğim tek şey sağlıktan ötesi değildir , bakalım mevlam neyler , neylerse güzel eyler.,

saygılar abicim kendine iyi bak. :rendeer:

beyler galiba şafak doğan güneş...

:flower:::winkwink::145::

bende sana binebilirmiyim??

yanii sana derken senin motoruna....

arkana binmekten bahsediyorum...

yahu anlatamadım galiba..sizin dilde nasıl diyorlar....

hahh..sana artçı olabilirmiyim dicektim...:pl::queen:
ülem bide doğru konuya yazsaydım iyiydide......:queen:

Samoşum plakasız teslim alıcam o bağlamda bizim iş traşa kayabilir...motoru mu bağlatak cendermelere kuzucum...

tüm sıkıntının plaka olduğunu öğrendiğim iyi oldu...
binme konusunda problem yok diyosun yani....:pl:

gerçi cendermeden seni ben kurtarırım emme trafik polislerine bişey diyemem...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar