Kocaeli İl Temsilcisi
metecim tam dün akşam yorum yazacaktım , çocuklar eve tıkıldı kaldı hadi bizi motürle gezdir diye ısrar edince yazamadım
öncelikle inşallah alacağın inazumada, çanta demirinden yana sıkıntın olmayacak ama hakkaten inazumaya en az 46 lık ve üstü çantalar daha iyi iş görmekte ve görsel açıdan daha iyi gözükmekteler , ama koruma demiri taktırcam dersen fiyakan bozulur :cherry: 
şaka bir yana önce koruma demirini ihmal etme , çanta demirin tüm model çanta tablasına uygun ölçülerdedir ,alacaksan bir an önce al çünki koruma demiri ve çanta demiri tükenmek üzere , muğla,giresun,tekirdağ,istanbul,denizli, ve aklıma gelmeyen bir kaç ile daha yolladım , şimdi artık daha kaliteli iş yapmak adına yine bir cbf parası daha harcadım , 1 cbf , 1 cbf , ve 1 cbf daha 3-4 cbf yi ziyan ettik iyimi
buda senin inazuman gibi benim hayallerimi süsleyen alaaattı ve mutluyum

şaka bir yana önce koruma demirini ihmal etme , çanta demirin tüm model çanta tablasına uygun ölçülerdedir ,alacaksan bir an önce al çünki koruma demiri ve çanta demiri tükenmek üzere , muğla,giresun,tekirdağ,istanbul,denizli, ve aklıma gelmeyen bir kaç ile daha yolladım , şimdi artık daha kaliteli iş yapmak adına yine bir cbf parası daha harcadım , 1 cbf , 1 cbf , ve 1 cbf daha 3-4 cbf yi ziyan ettik iyimi
buda senin inazuman gibi benim hayallerimi süsleyen alaaattı ve mutluyum