Inazuma / MT-25

Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım. Bu ilk mesajım olacak. Yakın zamana kadar YBR 125 sahibiydim ve kısa bir süre önce motorumu sattım. Şimdi acemi bir sürücü olarak CC'yi bir tık yükseltmek istiyorum. Fakat Inazuma ile MT-25 arasında kaldım. Forumda bu iki motor arasında kalan olmuş mu diye araştırdım ama bir başlığa rastlayamadım. Inazuma'nın rahatlık dışında MT-25'e göre üstün olduğu bir konu var mı? İkinci eldeki satış hızını da düşünerek tercih hangisi yönünde olmalı?

Çok teşekkürler

127

Eğer her gün şehir içi sürüyorsan ve trafikte sürüyorsan kesinlikle 250 lik ve ya 390 lık DUKE öneririm. Inazuma ve MT 25 de ABS olmadığı için o motorları pek öneremem. Inazuma zaten 180 kiloluk bir motor. Naked tarzdan çok commuter tarzında üretilmiş bir motor. MT 25 ona göre daha iyidir. Ama gene de MT 25 almaktansa 250 lik ve ya 390 lık duke alırdım ben olsam.(Şehir içi ve trafikte kullanıyorum her gün)

Artcili suruste inazuma iyidir. Eger artcin olacaksa inazuma al.
Solo surus icin mt 25 bilemem ama duke oldukca keyifli. Ama artcili suruste duke tam eziyet.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Artçım olmayacak. Boy ve kilo da önemli tabi. Boyum 1.85, kilom ise 115. Duke 250 ile 390 boyut olarak farklı değil sanıyorum....

inazuma rahat artçı için rahat .. motor ömrü çok uzun ... 85 bin de olan arkadaşımızn motoru var inazuma sorun yok...

bende de inazuma var ,mt25 i de bilmiyorum hiç kullanmadım,dükü de kullanmadım aralarında kıyaslamada yapamam ama inazumadan çok memnunum,bende sizin gibi küçük 150cc bir motordan geçtim,ama motorumdan çok memnunum , ben sadece tavsiye ederim,şimdiden alacağınız motor hayırlı olsun ,saygılar...

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İki motorun da kendisine göre üstünlükleri var. Karar vermek gerçekten zor. Biraz daha okumak lazım sanırım.

Kocaeli İl Temsilcisi
Merhaba , aramıza hoşgeldin. :)

Tek kişi ve şehir içinde kullanacaksan , Mt 25 , Duke 250 , Z 250Sl vb.

Artçılı ve uzun yol planların varsa , kesinlikle İnazuma. Bende de cbf 150 vardı , z250sl'e geçtim. Bütün eşyaları elimde taşır oldum. Artçı ile gezilememesi de cabası. Naked motorumu satıp , arkaya topcase takalabileceğim enduro tarzı bir motor almayı planlıyorum. :cherry:

Boyum ve kilom düşünüldüğünde en az hangisi sırıtır diye de düşünüyorum. Artçı hiç olmayacak ve şehir dışına motorla sık gitmeyi düşünmüyorum.

DKN

ben 250 cc de vitesli almazdım. ille de hangisi dersen mt derim tabi :) (teferruata girmeye gerek yok)

Motosikleti
Dominar 250
Rahatlık dışında mt25 herhali ile tokat manyağı yapar şişko suziyi

SYM Wolf 250 yede bir göz atın derim. İnazuma ile Mt25 arasında hem konfor hem performans, özelliklede yakıt olarak kaliteli bir motor. Fiyatının uygun olmasıda cabası. Bende yeni aldım ve çok memnunum. Bir göz atmanızda fayda var...

F bence de çok güzel. Fakat ikinci ele baktığımda temiz bir F bulmak kolay değil.

SYM hiç düşünmedim açıkçası. Çok fazla ve farklı seçenek var. Kafayı daha fazla karıştırmadan bu iki seçenekten birine yöneleceğim.

mt al bence. İnazumanın ağırlığı çirkin çamurlukları ıyy ıyyy.

MT-25 deki parça kalitesi ve sağlamlık inazuma'nın yanından bile geçemez diyorlar. O yüzden inazuma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar