İnanılmaz

Arkaşlar gecen gün bnm 50lkle gezerken yanımdan bir 125 zn gecti ve adamla yarısa gırdık biz 2 kişiydik ve adam arkadan nal topladı adam motorun üstüne yatıyor egiliyor ama gecemıyor sizce sorun kımde :bounce:

çok kafa yormayın bole işlere altınızdaki motorlar neki
bi sürü sebebi olabilir hemde dengesiz motorlar scooterlar sakin kullanın :cat:

amacına uygun kullanmadığını şeyler bela getirir ....

kazasız belasız sürüşler..

Almayı düşündüğün motosiklet modelini tokatlamışsın raslantıya bak.:cyclopsan

pes diyeyim başka ne denir ki.
senin 50cc kastino 2 kişi 60 yaptı desek. demek adam üstüne yattığı halde 60 ı geçemedi öylemi diyorsun . bi daha anlat şu olayı

Moderatör
Arkaşlar gecen gün bnm 50lkle gezerken yanımdan bir 125 zn gecti ve adamla yarısa gırdık biz 2 kişiydik ve adam arkadan nal topladı adam motorun üstüne yatıyor egiliyor ama gecemıyor sizce sorun kımde :bounce:

Motoruna nal mı çaktırdın ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 AM ----------

zuuuuuuhhhhaaaaaa........osbourne usta karşında saygıyla eyiliyorum...bu arada ben milli eğitim bakanlığındayım merkez bina ankarada arkadaşlar gelsin sorularını cevaplayalım kurulu hemen toplarım....

Milli Eğitim Bakanlığı'ndasınız fakat eğilmek yerine eyilmek yazıyorsunuz. Milli Eğitim de çalışanlar imla kurallarından bihaber ise vay halimize.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sorun bence İlkokul öğretmeninde...Yeterince ilgi göstermemişler çocuğa.... :p:p

Sırf sen motoru satıp zn almayasın diye tokatlamıştır senin 50 lik.... :queen:

Motoruna nal mı çaktırdın ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 AM ----------

Milli Eğitim Bakanlığı'ndasınız fakat eğilmek yerine eyilmek yazıyorsunuz. Milli Eğitim de çalışanlar imla kurallarından bihaber ise vay halimize.

sevgili lucas bilerek ve isteyerek öyle yazdım...........bakalım fark edecekmisiniz diye.....lucas şimdide eksik bir şeyler yazdım bklım fard edecekmişin......

COQ

Motosiklet Eğitmeni
sevgili lucas bilerek ve isteyerek öyle yazdım...........bakalım fark edecekmisiniz diye.....lucas şimdide eksik bir şeyler yazdım bklım fard edecekmişin......

Noktalama isaretlerini de açiklarsaniz, ben ikna olurum.
Lucas'i bilmem ama.

Ben de Serap sokaktan..... Ama şimdi İzmirdeyim....

Bu arada konuyu açan ortalarda yok..... Gene bir Zn bulmaya gitmiştir.... :queen::queen::queen:
kesin zn bulmaya gitmiştir dediğin gibi...serap sokağı bilirim ...izmirde benimde ailem yaşıyor...özderede ...sen okuyorsun izmirde herhalde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar