Sorun milli eğitim bakanlığında..
Arkaşlar gecen gün bnm 50lkle gezerken yanımdan bir 125 zn gecti ve adamla yarısa gırdık biz 2 kişiydik ve adam arkadan nal topladı adam motorun üstüne yatıyor egiliyor ama gecemıyor sizce sorun kımde :bounce:
zuuuuuuhhhhaaaaaa........osbourne usta karşında saygıyla eyiliyorum...bu arada ben milli eğitim bakanlığındayım merkez bina ankarada arkadaşlar gelsin sorularını cevaplayalım kurulu hemen toplarım....
Motoruna nal mı çaktırdın ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 AM ----------
Milli Eğitim Bakanlığı'ndasınız fakat eğilmek yerine eyilmek yazıyorsunuz. Milli Eğitim de çalışanlar imla kurallarından bihaber ise vay halimize.
sevgili lucas bilerek ve isteyerek öyle yazdım...........bakalım fark edecekmisiniz diye.....lucas şimdide eksik bir şeyler yazdım bklım fard edecekmişin......
Noktalama isaretlerini de açiklarsaniz, ben ikna olurum.
Lucas'i bilmem ama.
Cümle başındaki kelimelerin ve özel isimlerinde ilk harflerininbüyük yazılacağını ben söylemiyorum.... :queen::queen::queen:Noktalama isaretlerini de açiklarsaniz, ben ikna olurum.
Lucas'i bilmem ama.
Cümle başındaki kelimelerin ve özel isimlerinde ilk harflerininbüyük yazılacağını ben söylemiyorum.... :queen::queen::queen:
açıklama gereği bile duymam....sevgili coq.....
Bu arada bende Ankara Demirlibahçe liliyim aslında.... Hangi sokaktasın sorsam söylermisin?.... :wiinkk::wiinkk:
hemen söylerim düğün sokak...
kesin zn bulmaya gitmiştir dediğin gibi...serap sokağı bilirim ...izmirde benimde ailem yaşıyor...özderede ...sen okuyorsun izmirde herhalde?Ben de Serap sokaktan..... Ama şimdi İzmirdeyim....
Bu arada konuyu açan ortalarda yok..... Gene bir Zn bulmaya gitmiştir.... :queen::queen::queen:
kesin zn bulmaya gitmiştir dediğin gibi...serap sokağı bilirim ...izmirde benimde ailem yaşıyor...özderede ...sen okuyorsun izmirde herhalde?