İnanılmaz

Ben okulu bitireli 16 sene oldu...... :p:p:p:p Keşke gene öğrenci olsak.... :p:p:p:p
benimde aşşagı yukarı o kadar oldu okulu bitireli.....yaşım 36 (özel isim ama küçük yazıyorum):p:p ankaraya uğrarsan seninlen tanışmak isterim daha motosikletim yok çünki temmuz 4 sınava girdim 1 ağustostada direksiyona girdim alayını geçtik ama daha emniyete gidip almadım ehliyeti....kaskımı aldım ama....neyse alp_tunay çok memnun oldum kardeşim.....

Ya ne adamsınız siz ya :queen:Konuyu nerden nereye getirdiniz:queen:Bir an kendimi dil ve anlatım dersinde sandım:cherry:Seviyorum bu siteyi ya çok ayrı bir havası var:rendeer:(HADİ BULUN BAKALIM BENİM YAZIM HATALARIMI ):cherry:Bu arada bende Mamak'ta oturuyorum motosikletimi alıyım buluşur geziler filan yaparız belki:bounce:

Son düzenleme:
Ya ne adamsınız siz ya :queen:Konuyu nerden nereye getirdiniz:queen:Bir an kendimi dil ve anlatım dersinde sandım:cherry:Seviyorum bu siteyi ya çok ayrı bir havası var:rendeer:(HADİ BULUN BAKALIM BENİM YAZIM HATALARIMI ):cherry:Bu arada bende Mamak'ta oturuyorum motosikletimi alıyım buluşur geziler filan yaparız belki:bounce:
vallahi ben kafadan normal bir msj attım ...sağolsun arkadaşlar biraz tereciye tere sattılar ama olsun sağolsunlar yinede...ondan sonra olay dil bilgisi gramer olayına girdi.......geziler yaparız be ferkanım helebir alayımda....

vallahi ben kafadan normal bir msj attım ...sağolsun arkadaşlar biraz tereciye tere sattılar ama olsun sağolsunlar yinede...ondan sonra olay dil bilgisi gramer olayına girdi.......geziler yaparız be ferkanım helebir alayımda....

Al abi al benimde 1 haftayı bulur almam.Bu topiğin adını ANKARA MT olarak değiştirelim:queen:Adamın topiği işgal ettik yahu:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Milli eğitim bakanı harçları arttırınca kimsenin okula gidesi gelmiyor Lantaş da haklı:mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
her geçen gün yeni bir şey öğretip hayretlere gark ediyor bu dünya bizleri

pardon soru ne anlamadım :silent: :p

ya senin ki bişey değil 50cc ile zn yi tokatlamışsın. burda kimler hangi motorlarla hangi motorları tokatladı bi bilsen... yazdılar okuduk ... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar