İnanılmaz kriz kapıda, ben cebimi elbette çok düşünüyorum, iyi ki motorum var..

Dostlar merhaba,
Ben Ankarada öğrenciyim,
Zorlaşan hayat şartlarında vatandaşlarımızın birçoğu inanılmaz geçim sıkıntısına düşmüşken, yeni aldığım motoruma (maşallah) iyice bağlandım..
Benim arabam da var arkadaşlar, size ne kadar yaktığını söyleyeyim: 100 km de 13-14 L!
Yani 450-500bin!
Aylık benzim masrafım asgari ücreti çoktan aşıyor,
Ne zaman benzinliğe gitsem o zamların biz vatandaşlarla nasıl alay ettiğini görmemek imkansız.
İyiki motor almışım, daha bugünden benzim masrafım yarı yarıya azaldı, azalacak. Biz motorseverlere düşen görev, efendiliğimizi bozmadan motorsikletin kötü değil iyi bir şey olduğunu insanımıza anlatmak.
Ben çok kalabalık bir üniversitede okuyorum,
Ama motor kullanan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor..
Arkadaşlar trafikte örnek olalım, insanımızın üzerindeki motosiklet antipatisini kaldırmak için haddi aşmayalım, kasksız gezmeyelim..
Duygularımı paylaştım, teşekkürler...

her üyenin bu şeekilde duyguları yazılsa kitap olur...tabiikide haklısın motosikletçilere garip bir bakış içerisinde yurdum insanı..ama inanıyorum birgün gelecek motosiklete olan bakış açısı değişecek buna inanmak zorundayız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haklısın motor mükemmel bir ulaşım aracı ..devir tasarruf devri..sırf daha az yakıyor diye Yamaha RS 125 aldım..gerçekten az yakıyor..1000 lik şurup gibi içiyor bir satabilseydik.

ınsallah hayal ettıklerın olur
unutmayalım kı hayal etmek basarmanın yarısıdır

Mersin İl Temsilcisi
Dostlar merhaba,
Ben Ankarada öğrenciyim,
Zorlaşan hayat şartlarında vatandaşlarımızın birçoğu inanılmaz geçim sıkıntısına düşmüşken, yeni aldığım motoruma (maşallah) iyice bağlandım..
Benim arabam da var arkadaşlar, size ne kadar yaktığını söyleyeyim: 100 km de 13-14 L! Yani 450-500bin!
Aylık benzim masrafım asgari ücreti çoktan aşıyor,
Ne zaman benzinliğe gitsem o zamların biz vatandaşlarla nasıl alay ettiğini görmemek imkansız.
İyiki motor almışım, daha bugünden benzim masrafım yarı yarıya azaldı, azalacak. Biz motorseverlere düşen görev, efendiliğimizi bozmadan motorsikletin kötü değil iyi bir şey olduğunu insanımıza anlatmak.
Ben çok kalabalık bir üniversitede okuyorum,
Ama motor kullanan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor..
Arkadaşlar trafikte örnek olalım, insanımızın üzerindeki motosiklet antipatisini kaldırmak için haddi aşmayalım, kasksız gezmeyelim..
Duygularımı paylaştım, teşekkürler...

abooooooww :cyclopsan emin misin??? kaç silindir o arabacık :pr:

evet her konuda haklısın, en pahalı benzin bizde, dolayısıyla en çok dert de bizde

sonumuz hayrolsun

Markası ne arabanın :) benzin masrafı yarı yarıya azaldı derken motor 6.5-7lt mi yakıyor?

Marka söylemeyeyim arkadaşlar, orta halli bişey ama,
satılık ilanını verdim, inş az yakan bir arba alcam..
Her zaman motora binmediğim için masraf yarı yarıya azaldı dedim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Marka söylemeyeyim arkadaşlar, orta halli bişey ama,
satılık ilanını verdim, inş az yakan bir arba alcam..
Her zaman motora binmediğim için masraf yarı yarıya azaldı dedim..

dostum hem okuyup hemde çalışıyomusun acaba.öğrenci adam benim bildiğim 1kutu kolayı 3 kişi 3 pipetle içer.ama sende 8 silindir araba motor maşşallah ALLAH daa çok versin.

Ben çalışmıyorum ama staj yapıyorum..
Bi heves aldık arabayı ama artık kaldıramıyorum..

Mersin İl Temsilcisi
dostum hem okuyup hemde çalışıyomusun acaba.öğrenci adam benim bildiğim 1kutu kolayı 3 kişi 3 pipetle içer.ama sende 8 silindir araba motor maşşallah ALLAH daa çok versin.

hayır 3 kişi 1 kolayı 2 pipetle içer, bir pipeti de sonraya saklar. malum, bedava kola filan bulursa ...:queen::queen:

her üyenin bu şeekilde duyguları yazılsa kitap olur...tabiikide haklısın motosikletçilere garip bir bakış içerisinde yurdum insanı..ama inanıyorum birgün gelecek motosiklete olan bakış açısı değişecek buna inanmak zorundayız...

yakında o bakış açısı değişecek çünkü aldığım bilgiler sene sonu mazotun litresinin 4.5 ytl'yi geçip 5 ytl'yi zorlaycağını söylüyo , siz benzini tahmin edin :pr::pr::pr:

Yaa düşünemiyorum 4-5 ytl yi arkadaşlar bugün Libyada mesela 50 L benzin türk lirasıyla 8 YTL ye alınıyor:pr::pr:

canım kardeşim iyi ki motor almışsın.. bak motorun km si geçtikçe daha az benzin yakacak o zaman daha dA hoşuna gitmeye baslıcak..yeni nesil artık senin gibi bilinçli büyüyor..suanımdan umutlu değilim ama geleceğimiz güzel olacak en azındAN O ZAMANa düzelir ülkemizin hallerii..

Libyalı bir abiyle konuştum geçenlerde,
Dedimki benim depom 200 liraya doluyor,
Adam kahkaha attı "bana 1 yıl gider 200 liralık benzin" dedi.. :salut:

canım kardeşim iyi ki motor almışsın.. bak motorun km si geçtikçe daha az benzin yakacak o zaman daha dA hoşuna gitmeye baslıcak..yeni nesil artık senin gibi bilinçli büyüyor..suanımdan umutlu değilim ama geleceğimiz güzel olacak en azındAN O ZAMANa düzelir ülkemizin hallerii..

Çok teşekkür ederim abicim..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar