İnanamıyorum! sonunda bende motor aldım

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
2004 ten beri motorsuz motorcu olarak devam ettiğim hayatıma yarın (yada cumartesi) motorlu motorcu olarak yeni bir başlangıç yapıcam.:) sonunda araya giren engeller, maddi yönden beklemek, askerlik sorunu, koruma kıyafetlerinin temini, ne alacağım sorunu vb. bi yığın engelin üstesinden gelerek ilk motorumu alıyorum. :cat:
siyah renk honda cbf 150 alıyorum. geçen hafta parasını verdim ama ancak bu haftaya teslim olabildi. siyahı yoktu onu bekledim. bugün aradığımdada plaka ruhsat işlemlerinin hallolduğunu öğrendim. bakalım yarın bidaha bayiyi arayıp motoru eve kadar götürebilecek bi elemanlarının olup olmadığını öğrenicem. yoksa cumartesi iş çıkışı bi arkadaşla gidip teslim alıcam.
bindik bi alamete, gidiyoruz bakalım bizi nereye götürecekse artık. motorlu motorcu olucaz derken ölü motorcu olmazsak iyidir. pek motor tecrübem yokta:cherry:

benim motör ün bir iki fotosu. bildiğiniz cbf 150 işte

mit011wd0.jpg
[/URL][/IMG]
bu karanlık oldu, garajın içinde çektim
mit010dh6.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
motorlu motorcu olucaz derken ölü motorcu olmazsak iyidir. pek motor tecrübem yokta:cherry:

Allah korusun böyle laflar kullanma.. yazık olur.. iyi düşün iyi olsun.. kendini bil yeter sen...
he bide korumaları atlama bu arada okey :cat:
Hayırlı olsun kazasız belasız:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim maşşallah diyelim şimdiden...

rup

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler

Hayırlı olsun arkadaşım. Umarım motorunla beraber güzel günler geçirirsin. Sonunda almışın motorunu :cat:

Super Moderator
İşte günün sevindirici haberi...:cat:
Güle güle kullan vlad, uzun yıllar, uzun yollar 2 teker tepesinde mutluluklarla geçsin...:rendeer:

Motorun hayırlı olsun kardeş.
Güle güle kullan.
Allah kazadan korusun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. kazasız belasız binebilmen dileğiyle :)

hayırlı olsun gerçekten sevindim güzel de bir seçim yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle :rendeer:

hayırlı olsun cidden çok sevindim :) özellikle sitenin eskilerinden olman ve sonunda muradına ermen konusunda daha da çok sevindim :cat:

güle güle kullan

hayırlı olsun.ben buraya yazıyorum sezon sonu motorunu dahada büyütmek isteyeceksin.virüs bulaştı bir kere.

2004 ten beri motorsuz motorcu olarak devam ettiğim hayatıma yarın (yada cumartesi) motorlu motorcu olarak yeni bir başlangıç yapıcam.:) sonunda araya giren engeller, maddi yönden beklemek, askerlik sorunu, koruma kıyafetlerinin temini, ne alacağım sorunu vb. bi yığın engelin üstesinden gelerek ilk motorumu alıyorum. :cat:
siyah renk honda cbf 150 alıyorum. geçen hafta parasını verdim ama ancak bu haftaya teslim olabildi. siyahı yoktu onu bekledim. bugün aradığımdada plaka ruhsat işlemlerinin hallolduğunu öğrendim. bakalım yarın bidaha bayiyi arayıp motoru eve kadar götürebilecek bi elemanlarının olup olmadığını öğrenicem. yoksa cumartesi iş çıkışı bi arkadaşla gidip teslim alıcam.
bindik bi alamete, gidiyoruz bakalım bizi nereye götürecekse artık. motorlu motorcu olucaz derken ölü motorcu olmazsak iyidir. pek motor tecrübem yokta:cherry:

hayırlı olsun...haberimiz olmadı ...ansızın birden aniden oldu herşey...herşey zamanla olur...ugun fiyata aldın inşallah...kampanyada vardı bu ara zaten...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun vlad
motorsuz motorcuların da devri kapanıyor galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar