İlk Vitesli Motor?

Selamlar. Yaklaşık bir yıldır motor kullanıyorum. En son bi akrabamdan burgman 400 aldım; aldığıma bin pişman oldum. Bana açmadığı masraf kalmadı, en sonunda 1 ay önce otobüsün sıkıştırdığı bir araca arkadan çarparak kaza yaptım. Motorum şuan serviste ve çıkma parça bekliyor. Scooterdan yeterince soğuduğum için ve biraz daha heyecanlı bir motor aradığım için burgman'ı (model olarak) çok sevsem de satmaya karar verdim. Kısa zamandır da olsa motor kullandığım için yüksek cc ile başlanmayacağını gayet iyi biliyorum; fakat bi sorunum var. Boyum 1.80 kilom 95 civarı, anlayacağınız üzere ufak motorlar altımda kayboluyor. Bu yüzden hem geniş hem de ufak ccli motor istiyorum :) Şuan aklımda ninja 250 ve hyosung gtr250 var. Şunu da belirteyim; motoru almadan önce mutlaka eğitime gideceğim.

Boy ve kilona göre bence enduro tarzı bakmalısın. Sport'lar altında çok küçük ve rahatsız kalır. Al bi 2004-2005 KLE 500 hayatın tadını çıkar:bounce:

Zaten hayalim dl650 ya da varadero ama 500cc ile başlamak pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum

Cidden çok güzel motor, yedek parça veya 2. el durumu nasıldır bu motorun?

dl650 ii dir eğitimini alıcam diyosan ztn aklı başında bir insana benziyosunuz bence uygundur cok guzel alet

ben hasta olmadım AŞIK OLDUM :queen:

1 kere oturdum baktım inceledim, fuarı turladım geldim 2. kez oturdum baktım inceledim :)

ama bu motorun bi burgman-cbf-ybr gibi olacağını düşünmüyorum asla,

bir elin parmaklarını geçmez bence satış adet i,

bundan öncede terra 125 vardı, ama yollarda vs. 1 tane bile göremedim.

çok araştırdım, o zamanlar derbi nin resmi sitesinde hem terra 125 hemde adventure 125 aynı anda görünmekte idi. şu an nasıldır bilmem.

syglr.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 ----------

Cidden çok güzel motor, yedek parça veya 2. el durumu nasıldır bu motorun?

2. el i yoktur (bence/şu an)

yedek parça da ferco

yorumsuz.

Zaten hayalim dl650 ya da varadero ama 500cc ile başlamak pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum

1 yıldır vitesli olmasa da motor kullanmışsın ayrıca eğitim almadan binmeyeceğini yazmışsın boy ve kilonu da hesaba katarsak bu durumda bence düşük cc boşuna zaman kaybından başka birşey değildir. Benim boyum 187 cm kilom 80 kg ve ilk motoru Honda NX4 Falconla (400 cc) başlayarak öğrendim 2 ay sonra 650 cc'lik bir motoru çok rahat sürebilecek durumdaydım ki sen zaten sadece vites kullanmayı öğreneceksin motor kullanmayı zaten biliyorsun... Yoksa yanlış mı düşünüyorum :silent:

Tabi ki biliyorum :D ama vitesli ile scooter çok farklı değil midir? Aslında kullandığım motor da pek ufak sayılmaz 200 kilo, denge konusunda da iyi olduğumu düşünüyorum. Gaza gelip alabilirim büyük bi şey :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar