ilk ve anlamlı gezim

ilk defa bugun motor sever arkadaslarıma katılıp onların organıze ettıgı sehrimizin huzur evine babalar günü ziyaretı yaptık.cok duygusal anlar yaşadık.kulup uyesı konservetuar hocalarının öğrencileri organıze ederek kısa bir eğlence hazırlamıslardı.birlikte eğlendık.buradaki ziyaretimizden cıkıp çay içmek için bır yerlere gitmeyı teklıf ettıler.yola cıktık ama nası bır yağmur ve rüzgar....ilk defa bole bır havada motora bındım.kızımın bir tabiri vardır.resmen ödüm pörtledi...:pr::queen:ama yinede cok zevk aldım.benı kollayan ekıbe de tesekkur ederım ayrıca..:rendeer:

Foto isteriiz
Foto isteriz:cherry:
Eminim anlamlı ve güzel bir gezi olmuştur:cat:

Gidip geleceğimize bakmanız çok güzel olmuş.orada olanları yermek için sölemiyorum.yanlış anlamayın beni.bir gün bizde inşallah onlar gibi olmayız.Çocuklarımız hep bizim yanımızda olur inşallah.yaptığınız bu anlamlı ziyaret için hepinize teşekkürler.

gezinin böylesine can kurban..:rendeer:.bu satandart herhalde bende ilk gezimde yağmura yakalandım ama cok zevkliydi....:mrgreen:

tebrikler arkadaşlar çok güzel kim bilir nasıl sevinmişlerdir sizleri görünce

gerçekten anlamlı gezi olmuş. resim olmamasını , belki de oradaki yaşlıların resimlerinin biryerlerde çıkmasını istemediklerine yormluyorum.

İyi güzelde ben birşey anlamadım gezi var ama resim yok..
Resim yoksa konu neden var :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel fotolardan isteriz sonra ödümüz pörtlemesin..:mrgreen:

Bu anlamlı organizasyon hic fotografsız olur mu? Tabii ki resimler var ancak yarın eklenebilecekler. Katılımından oturu Shule'ye bizler de tesekkur ederiz.Selamlar..

nevet nevet nevet.. fotoğrafları bekliyor olacağım :)

eminim ki bir çok insanı mutlu etmişsinizdir, umarım bu gayretiniz hayatın size daha fazla mutluluk getirmesine vesile olur :)

benim babalar gününü kutlamıyalı çok uzun zaman oldu bugün yapılabilecek en güzel şeyi yapmışsınız kutlarım hepinizi

hepinizi kutluyorum,onlarda bizim anamız babamız yaşlılara sevgi ve şefkat lazım teşekkürler MT NET ailesi

bu aktivite için tüm ekibi kutluyorum, we şule eweet fotolar olmadan olmaz :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben de fotograflari mrak ettim ama sanirim elde foto olmadigi icin buraya eklenmemis.

Huzurevi ziyareti bence cok dokunakli olmus. Organizasyonu duzenleyenlere ve katilim gostrenlere ben de insanlik adina tesekkur etmek istiyorum.
Saygilar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar