Ilk Motorunuz Ne Markaydi

İlk motorum Siyah 2005 YBR125 di, 1 ay kullandım, Kız arkadaşım omu benmi dedi, annem etme eyleme dedi sattım ve gözüme 1 hafta uyku girmedi. Sonra askere gittim geldim, 2008 mayısda YBR250 aldım, şimdi kim ne derse desin gelinciğimden vazgeçmiyorum, onunla mutlu mesudum.

İlk motoum Honda CBF (şu anda kullandığım yani) ikincisi DL 650 olacak inşalllaaahh.....:)

İlk motorum Regal Raptor dd100e 2. el ve 300km de almıştım... Sonrasında Çin lilere veda edip sıfır Kymco Agility 125 aldım ve çoook memnun kaldım... Şu sıralar Agility e veda edip ya cbr 125 r yada hyosung karion alıcam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk motorum 1963 model İso Milano idi 150 cc iki zamanlı tam bir klasik scooterdi hiç bir zaman çaliştirmayi başaramadim garajda duruyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
78 model mobilet..Döküntü slx..:mrgreen:

Bi aralar show tv de zap para diye bi yarışma gibi bişey vardı bilmem hatırlarmısınız. İşte o yarışmadan bi tane Kanuni scooter gelmişti. ilk motorum oydu, gerçi o motorun anasını ağlatmıştım :mrgreen: en sonunda sert çukura girip arka jantı yamultunca satmıştım.

İlk bindiğim motor mobiletti egzozdan çıkan kokusuna hastaydım çocukluk işte kokusunu çok seviyordum hele bide çalışmayınca kan ter içinde kalıncaya kadar itelerdikki çalışsın çalışınca bütün yorgunluğumuzu alırdı (tabi babamın haberi yok).

ilk motorum mondial 150 rf halen durmakta ara sıra canıma susadığımda biniyorum :)

tabiiki 50 lik mobilet.Sitedeki arkadaşlar ya çok genç yada sallıyorlar.ben ilk mobilete 17 sene önce bindim.o zaman nerdeyse pek bir şey yoktu.Olanlar jawa,mz,planet,minskti.Ama çoluk çocuğada bu motorlar verilmezdi dimi ama!!!!!!

ilk motorum benimle yaşıt olan 87 model moblyette :D hala durur garajda hiç te kazası yok

50 lik 4 vitesli simsondu.dedem bunla durmadan almanyaya bas git derdi hep:cat:

gerçektende öyleydi lastik hariç motor probleminden hiç yolda bırakmadı beni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar