İlk motorumu birlikte seçelim

Merhaba iyi forumlar,

yaşım 30 185 boy/100kg. 12 senedir aktif araba kullanıyorum, 2 senedir 50cc sym mio kullanıyorum şehir içi trafiğe alışığım kısacası.

Öncelikli amacım işe git gel olarak kullanacağım motoru mersinde yaşıyorum. Scooter düşünmüyorum açıkcası. Motoru genelde ev iş için ama bazen keyfine yayla yoluna çıkar sürerim, birkaç bin km acemiliği attıktan sonra eşimi artçı olarak alıp denize giderim gibi kullanabileceğim şekilde arıyorum. Amacım hızlı gitmesi değil, sağlam sıkıntısız olması daha önemli açıkcası.

Beğendiğim bazı motorlar var ama kararsızım. Mesela honda olduğu için crf250 rally, ama artçı için ileride geliştirmeler yapmam gerekiyor. Fiyat performans olarak benelli trk251 olabilir mi diyorum ama servis yedek parça konularında güvenim yok açıkcası. Dominar 400 diyorum ama o da çok ağır görünüyor şehiriçinde.

Her türlü fikire ve yoruma açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
Ns200 15"
Dominar 400 sizin için iyi olabilir, alıştıktan sonra Dominar'ın ağırlığı yok gibi gelmeye başlayacaktır.

Selamlar. Bütçe, yaşadığınız şehir ve yıllık kaç km süreceksiniz, bu bilgiler ışığında yardımcı olabilirim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
D400 sizin cüssenizdeki biri için ağır falan değil. Crf250 artçılı sürülecek bir motor değil, sizin kilonuzla bile arkası çok acayip çöker ayrıca selesi çok rahatsız gelir. D400 güzeldir...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Suzuki V-Strom 250 için hep güzel konuşuyorlar, o nasıl olur acaba? en sorunsuz motosikletlerden biriymiş.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Suzuki V-Strom 250 için hep güzel konuşuyorlar, o nasıl olur acaba? en sorunsuz motosikletlerden biriymiş.
Suzuki guzel makina, japon, saglam motor, kafa agritmaz ama Suzuki, Aprilia, Kawasaki bunlarin Türkiye'de saglam ustasını bulmak zor. Ya kaliteli bir servisten sasmayacaksin yada direkt uzak duracaksin.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Merhaba iyi forumlar,

yaşım 30 185 boy/100kg. 12 senedir aktif araba kullanıyorum, 2 senedir 50cc sym mio kullanıyorum şehir içi trafiğe alışığım kısacası.

Öncelikli amacım işe git gel olarak kullanacağım motoru mersinde yaşıyorum. Scooter düşünmüyorum açıkcası. Motoru genelde ev iş için ama bazen keyfine yayla yoluna çıkar sürerim, birkaç bin km acemiliği attıktan sonra eşimi artçı olarak alıp denize giderim gibi kullanabileceğim şekilde arıyorum. Amacım hızlı gitmesi değil, sağlam sıkıntısız olması daha önemli açıkcası.

Beğendiğim bazı motorlar var ama kararsızım. Mesela honda olduğu için crf250 rally, ama artçı için ileride geliştirmeler yapmam gerekiyor. Fiyat performans olarak benelli trk251 olabilir mi diyorum ama servis yedek parça konularında güvenim yok açıkcası. Dominar 400 diyorum ama o da çok ağır görünüyor şehiriçinde.

Her türlü fikire ve yoruma açığım, şimdiden teşekkür ederim.
bütçeniz yetecek ise sizin kaleminiz honda nx500 olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar