Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Motorumu Aldım En Yakın Zamanda Aranızdayım :)
Hayırlı olsun, ,iyi günlerde kullan. Sana bi abi ve kullanıcı tavsiyesi, eğer ekonomin uygunsa, nasıl olsa mevsim yaz, yağmurda gezmiyicem vb düşünme, ön arka lastiklerini michalen le değiştir.
Herkese tekrar teşekkür ederim. Konubaşında bahsettiğim gibi allaha şükür tak tuk ses mes yok İnşallahta olmaz.. Allah olmayanlarında başına daha iyilerini nasip etsin. Lastikler konusunda 1 ay kadar idare etmem lazım En azından ilk taksidi yatırınca alıcam. Ama durolarda fena değil gibi düz yolda.. Bir de depo kapağı sanki kapanmamış gibi oluyor takınca Sizdede öyle mi acaba? Sorduğumda hepsi böyle hava alsın falan gibi birşeyler dediler..
cbf 150 den aklımda kalanlar
o ne temiz vites geçişidir
o ne güzel frenlemedir
o ne güzel gaz tepkisidir
o ne rahat oturuş şeklidir
on numara motorun olmuş
hayırlı olsun...
cbf 150 den aklımda kalanlar
o ne temiz vites geçişidir
o ne güzel frenlemedir
o ne güzel gaz tepkisidir
o ne rahat oturuş şeklidir
on numara motorun olmuş
hayırlı olsun...
Dalga mı geçtin yoksa ciddimisin anlamadım Neden dersen dediklerinde haklısın aynen katılıyorum sürerken yaşıyorum. Ama seninde 3000km de satıp Tvs alman kafamı karıştırdı :mrgreen: