hayırlı olsun
gökhan tekrar hayırlı olsun :cat:yakından görürüz artık tatlıyıda hazırla toplantıda.![]()
Teşekkür ederim ,ben de beğenerek aldım,klasik tarz hoşuma gidiyor.Çok güzel motorgüle güle binmek nasip olsun.Çokda beyendiğim bir alet.Fiyatıda uygun.:cat::rendeer:
Ben de 3 kere teşekür ediyorum sana Olcay Kaptan.Güzel bir haber; bu vesileyle 3 şeyi birden kutlayayım bari...
Motorunu güle güle, iyi günlerde, güzel rüzgalarda kullanmanı dilerim...
Hoşdöndün...
Doğum günün de şimdiden kutlu, mutlu olsun.:rendeer:
Orjinal resim? hep karanlık resim var , kar yağıyor Eskişehir'de çekemedim ,garaj da karanlık, anca bunlar var.yalnız resmi orjınal çekseydın keşke resimde site ismi reklam yapıoda:mrgreen:hayırlı olsun

Sağol ,teşekkür ederim, önce bir kask lazım XXL astranot kası verdi yanında satan,kendimi uzaylı gibi hissediyorum:queen:hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız..
güle güle kullan hoca bak gör bundan sonra cub a bin cub taki eksikleri göreceksin
yazı yazarken de daha sakin ve alttan al
ama ben senin hoca olduğuna gerçekten inanmıyorum
iyi almışsın bizim amca oğlu da krizden evvel 1200 e sattı bu motordan
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
vites sistemi makaralı 5 ten bire atma hatasına düşmemek gerek gerçekten o yüzden mutlaka vites göstergesini kontrol edin
benim de ilk kullandığım vitesli motosiklet o zamanlar foruma üye olmuştum zaten nickte ordan ne yazayım deyip karar veremedikten sonra yazmıştım sonrada değişteremedik kaldı yeniden üye olurum belki