İlk motorum.

Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesın :)

Ya o doner sanzuman olayı cok kotu yaa benım gıbı kacıncı vıteste oldugunu unutanlar ıcın kotu durum ben 5 den 1 e gecırım kesın :)

Hayırlı olsun motorhocası iyi bir haberle dönüş yaptın.:cat:

Bizim mahalledeki genç kardeşlerimden birinde bu motosikletten var.Taş gibi evladiyelik motosiklet. Kaç bin km.devirdi hala saat gibi çalışıyor.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gökhan tekrar hayırlı olsun :cat:yakından görürüz artık tatlıyıda hazırla toplantıda.:p

Cüneyt Abi sana suplangıl ısmarlayacağım. ::sefereee

Tüm tebriklere en samimi şekilde teşekküler arkadaşlar:), Allah tüm gerçek motorculara en istediği motoru göstersin inşallah.

Super Moderator
Güzel bir haber; bu vesileyle 3 şeyi birden kutlayayım bari...
Motorunu güle güle, iyi günlerde, güzel rüzgalarda kullanmanı dilerim...
Hoşdöndün...
Doğum günün de şimdiden kutlu, mutlu olsun.:rendeer:

Çok güzel motorgüle güle binmek nasip olsun.Çokda beyendiğim bir alet.Fiyatıda uygun.:cat::rendeer:

sonunda sende baskıları yıktın he :D hadi bakalım hayırlısı Allh c.c. dan

Çok güzel motorgüle güle binmek nasip olsun.Çokda beyendiğim bir alet.Fiyatıda uygun.:cat::rendeer:
Teşekkür ederim ,ben de beğenerek aldım,klasik tarz hoşuma gidiyor.

Güzel bir haber; bu vesileyle 3 şeyi birden kutlayayım bari...
Motorunu güle güle, iyi günlerde, güzel rüzgalarda kullanmanı dilerim...
Hoşdöndün...
Doğum günün de şimdiden kutlu, mutlu olsun.:rendeer:
Ben de 3 kere teşekür ediyorum sana Olcay Kaptan.

yalnız resmi orjınal çekseydın keşke resimde site ismi reklam yapıoda:mrgreen:hayırlı olsun
Orjinal resim? hep karanlık resim var , kar yağıyor Eskişehir'de çekemedim ,garaj da karanlık, anca bunlar var.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız..
Sağol ,teşekkür ederim, önce bir kask lazım XXL astranot kası verdi yanında satan,kendimi uzaylı gibi hissediyorum:queen:

vites sistemi makaralı 5 ten bire atma hatasına düşmemek gerek gerçekten o yüzden mutlaka vites göstergesini kontrol edin

benim de ilk kullandığım vitesli motosiklet o zamanlar foruma üye olmuştum zaten nickte ordan ne yazayım deyip karar veremedikten sonra yazmıştım sonrada değişteremedik kaldı yeniden üye olurum belki

güle güle kullan hoca bak gör bundan sonra cub a bin cub taki eksikleri göreceksin
yazı yazarken de daha sakin ve alttan al :)
ama ben senin hoca olduğuna gerçekten inanmıyorum:p
iyi almışsın bizim amca oğlu da krizden evvel 1200 e sattı bu motordan
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

inan inan .......

vites sistemi makaralı 5 ten bire atma hatasına düşmemek gerek gerçekten o yüzden mutlaka vites göstergesini kontrol edin

benim de ilk kullandığım vitesli motosiklet o zamanlar foruma üye olmuştum zaten nickte ordan ne yazayım deyip karar veremedikten sonra yazmıştım sonrada değişteremedik kaldı yeniden üye olurum belki

CGL 125 vites değiştirme sistemi herkeze karışık geliyor ama ben daha önce ne vitesli, ne scooter kullanmadığımdan çok kolay geldi, şimşek hızıyla değişiyor vitesler. :cat:

Kaskı yıkamıştım ben tam kurumamış, buğu yaptı göremedim vites gösteresini :bounce:

Mümkünse niklerimizi takas yapabiliriz:)

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Sadece, konu başlığı ile nick'iniz biraz celismis hepsi bu... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar