İlk Motorum Yamaha YZF-R125

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
meltem ---->yzf125---->R6----->bayan+istanbul x trafik = hayırlı olsun allah kolaylık versin bu formülü hiç unutma meltem kardeş motor üstünde olduğun sürece

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun, güle güle kazasız belasız kullanabilmen dileği ile :)

ancak.. bu motosikleti, ninja 250 yi ve ybr 250 yi alanlara ii gözle bakmıyorum ben (eskiden bizdik ama görüyorum ki şimdi ben olmuşum... :) )

zamanında asıp kesmede benden aşağı kalmayan arkadaşlar? ne oldu? dilinizi mi yuttunuz karşınızda bir hanım görünce? uleyn var ya.. hepiniz tırtsınız oluum tırrrt..

arkadaşım ben gıttım kuucayırlıdakı yamahaya acıkcası granajlarda eksıklık var R1 Ve R6 göre renkte aşırıya kaçmamışlar buda makınayı cok guzel gostermıyor bana sorarsan ama degısıklık yapmakta sana kalmış gule gule kullan

ikinci kez bir mesaj yazmak zorunda kalmak istemediğim için de neden ii gözle bakmadığımı anlatayımm..

iyi kötü bir gelirim var herkes gibi.. ancak günümüz şartlarında motosiklet benim için ancak bir hobi olabilir; ne yazık ki biraz pahalı bir hobi.. şunu itiraf etmeliyim demirden korkan trene binmez derler. hiç ne kadar benzin yakıyor diye hesabını bile yapmadım.
ancak zaten zor kazandığımız parayla; mümkün mertebe iyi motorlara mümkün olduğunca az ödeyerek sahip olunması taraftarıyım.. elbette herkesin kendi parası ve herkes her istediğini alır. bunu bu tarz bir konuda her konuştuğumda yazdım. ama 6-7 liralık mala 10 liraya sahip olmayalım benim derdim bu.. hatta avrupada herkes 10 liraya alıyorsa biz 9 liraya alalım çünki yaşam standardımız çok düşük..

ama ürticilerin gereğinden çok fazla bedel istediğini düşündüğüm bu makinaların alındığını gördükçe üzülüyorum, çünki her satışta bu motosikletleri satanlar fiyat belirleme konusunda daha da cesaret kazanacaklar.. fiyatlar düşeceği yerde artacak. ybr de geri adımı nasıl attılar? zamanla bunda da geri adım atacaklar diye inanıyorum, ninja 250 de de..

bunlar benim görüşlerim, beni bağlar..

şu an senin yapacağın tek bir şey var.. motosikletini aldığın zaman geçtiğin her kilometrenin, gazı her açmanın, freni her sıkmanın tadını çıkarmak.. gerisi boş :)

asfaLt meleği üzülme bayan arkadaş zengin baksana Muhasebe/Finansman/Fotomodel :bounce:

alla alla nerede yazıyor, görmedim..
eh herhalde.. para onda güzellik onda.. ondan bizimkiler dut yemiş bülbüle döndü desene :)

kusura bakma arkadaşım böyle konuşuyoruz ama bizim gaye biraz neşe bulma biraz kendi kedimize takılmak.. sakın alınma :)

keyfin bilir güzelim.

kızım senı yamaha kullanan birisi beynini yıkamış inan

Arkadaşlar konu ne olursa olsun,haklıyız ve ya haksızız ne olur hitap şekillerimize dikkat edelim. karşınızdaki bir bayan hadi bayanı geçtik bir insan belkide yaşça sizden büyük bir insan. açıkçası yargısız infaz yapmamak için vasco1925 arkadaşımıza özelden mesaj çektim ve arkadaşlığınıza dayanan bir samimiyetle mi böyle yazdığını sordum ama bayan arkadaşımızı hiç tanımadığını öğrendim. eminim vasco1925 arkadaşımız kötü bir niyetle yazmadı savunduğu düşüncenin heyecanıyla yazdı ama bu örnek altında diğer arkadaşlarımızdan da biraz daha dikkat rica ediyorummm:cat:

Hayalim de ileri de bir Yamaha haremi kurmak

Honda eğitim merkezinde ve süleyman memnun da motosiklet sürüş eğitimlerine katıldım.CBR125 gibi bir bisikleti millete racing die yutturan Hondaya baksınlar.Yamaha yı denemedim bile ama gözlerim kapalı gidip bir Yamaha makina alabiliyorum.A

demo şu cümleri iyi okursan haremlik selamlığı kurmaya çalışan, milletin makinasına ok atan, bu hitap şekilleri haklı mı ? he bu bayan arkadaş düşüncesinimi söylemiş? Bırakın bizde söyleyelim o zaman. Özel msj' da da belirttim yaş önemli değil şahıs karekteri önemli değil, konu ya takılın lütfen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hehe millet atışıp tutuşmuş bu ne yav kız gelip sevincini paylasmış bi saçını başını yolmadığınız kalmış..:p

meltem kardeş sen hayırlısıyla al motorunu bas gaza memleketini toz dumana kat bak o zaman sende iyisi yok ama foto isteriz yamaha sitesinden alıntı olsada olur..

bu arada 2 aya kadar 2 zamanlı yamaha alıcam o hareme benide alırmısın..:p

demo şu cümleri iyi okursan haremlik selamlığı kurmaya çalışan, milletin makinasına ok atan, bu hitap şekilleri haklı mı ? he bu bayan arkadaş düşüncesinimi söylemiş? Bırakın bizde söyleyelim o zaman. Özel msj' da da belirttim yaş önemli değil şahıs karekteri önemli değil, konu ya takılın lütfen.

vasco1925 ben düşünceni söyleme demiyorum hatta söyle sonuna kadar savun:) bayan arkadaşta makina hakkında düşüncesini söylemiş tamam sinirlendin bu konuya farkındayım :)ama bizde onun düşüncesini saygıyla belirtmesini bekleyeceğiz o da bizden aynı şeyi bekleyecek.Özel msj' da da belirttim yaş önemli değil şahıs karekteri önemli değil bu kısmada katılmıyorum yaw senden 20 yaş büyüğüne güzelim de denmez dimi ama :queen:

vasco1925 ben düşünceni söyleme demiyorum hatta söyle sonuna kadar savun:) bayan arkadaşta makina hakkında düşüncesini söylemiş tamam sinirlendin bu konuya farkındayım :)ama bizde onun düşüncesini saygıyla belirtmesini bekleyeceğiz o da bizden aynı şeyi bekleyecek.Özel msj' da da belirttim yaş önemli değil şahıs karekteri önemli değil bu kısmada katılmıyorum yaw senden 20 yaş büyüğüne güzelim de denmez dimi ama :queen:

benden 20 yaş büyük olsun ben istanbul boğazından kendimi atarım aşağıya :p peki tmm densin denmesin, meltem arkadaş simdi bile 2 kelime yazdı, motosiklet geldiğinde 3. cümlesini insallah görürüz :cat:

iyi akşamlar

Hayırlı olsun. En güzel günlerde binersin inşallah motoruna.

YAMAHA YER ONU HİÇ UĞRAŞMA BENCE:p

İki motorun da teknik verilerini araştırıp bir düzeltme yap istersen mesajında:bounce:

Yamaha sadece 1.5 hp daha fazla ama 12 kg daha ağır CBR 125'den.Önemli olan verinin hp/kg olduğuna göz önüne alırsak;

CBR 125 : 13.1hp/124kg = 0.105 hp/kg

YZF-R125: 14.6hp/136kg = 0.107 hp/kg

Yamaha'nın en yüksek gücü daha düşük devirde (9000) vermesi de bir avantaj olarak gösterilebilir.Ama 2 motorun performans verileri arasında aman aman "biri ötekini döver ezer geçer" denecek kadar fark yok.

Diğer arkadaşlara da söyleyeceklerim var...Evet bu motorun fiyatını fazla bulduk, Beldeyama milleti kazıklıyor dedik...Demedik mi? Serbest piyasa ekonomisinin kuralları işlediği sürece böyle devam edecek... Sonuçta alanın kendi takdiridir almak veya almamak.Bu sitenin üyelerine "pis zengin ne işin var aramızda" gibi bir davranışı yakıştıramıyorum.Ayrıca hakkında yorum yaptığınız kişiyi tanımadan nasıl bu kadar peşin pazarlıklı olabiliyorsunuz hayret ediyorum :cyclopsan

Son düzenleme:
Diğer arkadaşlara da söyleyeceklerim var...Evet bu motorun fiyatını fazla bulduk, Beldeyama milleti kazıklıyor dedik...Demedik mi? Serbest piyasa ekonomisinin kuralları işlediği sürece böyle devam edecek... Sonuçta alanın kendi takdiridir almak veya almamak.Bu sitenin üyelerine "pis zengin ne işin var aramızda" gibi bir davranışı yakıştıramıyorum.Ayrıca hakkında yorum yaptığınız kişiyi tanımadan nasıl bu kadar peşin pazarlıklı olabiliyorsunuz hayret ediyorum :cyclopsan[/QUOTE]

:rendeer::cat:::biggrinn

ben biliyorum başıma geleceği.. ondan yazmıştım açık açık lakin... :)

lakin kimsenin kimseye pis zengin deme gibi bir saygısızlık yapmaya hakkı yok. hoş dediğimiz de yok..

bence, geyik yapalım derken gereksiz laf kalabalığına gimenin, lafı daha da uzatıp iddialaşmanın anlamı yok..

alan alır, alamayan bakar, kimi alınsın der kimi alınmasın der.. lakin gözle görünen tek bir gerçek var.. biri almış ve sevincini paylaşmaya gelmiş. binsin kazasız belasız, allah ağız tadıyla binmesini nasip etsin. daha ne dileyebiliriz ki onun için.

motosikletin görünüşü fıstık gibi zaten. r6 büyüklüğünde, r1 görünüşlü.. başlangıç için daha ideal bir seçim olamazdı tip olarak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar