İlk Motorum Yamaha YZF-R125

hayırlı olsun arkadaşım :) en kısa sürede motorun gelir gelmez fotolarını bekliyoruz :) birde yakışmışmı ona bakalım :)

herzaman mutlulukla bınesın ve ınesın.hayırlı olsun..:rendeer:

hayırlı olsuntecrübe çok önemli...bende senin gibi ufak cc den başladım bundan sonra 250 liğe geçicem 600 lükten biraz tırsıyorumm.yolun açık olsunnn

sıkı bir yamahacı ve 125r ı var ve bayan helal olsun o parayı o motora veren bir bayan tebrik ediyorum her ne olursa olsun motor tutkun olması zaten yeter

hehe yamahacı olsun camurdan olsun :p
hayırlı olsun yeni motorun hoşgeldin aramıza doğru yerdesin :)

Hayırlı uğurlu olsun, Kazasız belasız sürüşler diliyorum... güle güle kullan...

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin:rendeer:
Lütfen kimseye enayi muamelesi yapmayın.Hiçbir markayı, modeli karalamayın:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel makina..Ben beğendim şahsen...

Güle güle kullanın.... Kaza bela vermesin allah... :rendeer:

hayırlı olsun.İnsanların bu motoru tercih etmemesinin en büyük nedeni fiyatından dolayı fakat siz bu konuda pek sıkıntılı olmadığınıza göre sorun yok.Güle güle kullanın.:)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun
her ne kadar fiyatı 2. el bir 600'lüğe yakın olduğu için fazla gözükse de bence çok mantıklı bir seçim yapmışsın
çok yakışıklı bir motosikletin oldu
dikkat et ama ona aşık olma
:cherry:

yzf r125 kim alır? ultra zenginler alır, çünkü para kaybı korkusu yok, çünkü kolay kazanır alır. kawasaki ninja250 5,500 euro yzf kaç para peki?
ayrıca ölümlü, racing motosiklet kazalarının %99 u yamaha R serisinde, sabıkalı bir markadır almayın.. yamaha gitsin volvo ya motor yapsın, bu işleri bıraksın, ancak tasarım yapar, motordan anlamaz.
Honda nın fiyatlarına bak, birde yamaha nın fiyatlarına bak anlarsın ne demek istediğimi. koç holding kendini uyanık zannediyor nitekim.
dünyanın tek kralı ben olsam, hatta bütün para bende olsa yinede yamaha motora binmem

yazık bu fikirlerine be arkadaşım emek verip yazmıssın ya ona diorum:p
param olsa alırdım o mak seni zorla bindirenmi var laf ediosun bu 1!

kazaları oranlarken motorsiklet sayısınada bak bidha ve nekdr cahilce yazdıgına bak nekdr sacmalamıssın bu 2!

hondanın fiyatlarına bak diosun nkdr cahil oldugun bikere daha belli artık cocuklar bile bilio bunun nedenini sen honda için hiç servise ugramadın herhalden bu 3!

dünyanın tek kralı sen olsan bnde o dunyada 1 dakka durmam bu 4!

bu yazdıklarından snr yamahaya binersen ztn sana lafım yok anladın sen buda 5!

alan arkadasa hayırlı olsun motosiklet zevk işidir beygir degil!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar