İlk Motorum Yamaha YZF-R125

Herkese merhabalar öncelikle...Aranıza yeni katıldığımı belirtmek istiyorum...Cok mutluyum ve mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Bayan olmanın zorluklarına gögüs gererek,Uzun süren motor edinme savaşımı kazanmış bulunmaktayım ve ailemi ikna ederek ilk motorum olacak Yamaha YZF-R125 i aldım.Rengi mavi oldugu icin 2.pArtide gelcek.Mayısın 20-25 arası teslim alıcam.Sıkı bir Yamahacıyım.Asıl hedefim R6 almak di ama bu konuda herseyden önce tecrübe gerektiğine inandığım için R125 le başlamaya karar verdim.Hayalim de ileri de bir Yamaha haremi kurmak..:D Allah herkese hayallerini gerçekleştirme imkanı versin.Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Hayırlı uğurlu olsun :)

Kazasız belasız sürüşlere inşallah... :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun, Kazasız belasız sürüşler nasip etsin Allah, takdir Allahındır.

Hayırlı olsun:rendeer:

yzf 125r ı " kim alırki " diyen üyeleri topic e davet edıyorum:cherry:

hayırlı uğurlu olsun motorun kalıcı ve katılımcı olman dileği ile forumda iyi eğlenceler...:)

hayırlı olsun..

kazasız belasız sürüşler dilerim şimdiden..

(motorun gelınce resimn ve video bekleriz..)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun..Doğru tercih :cat:

hayirli olsun güle güle eskit:)elin titredimi o parayi verirken dogru söyle:mrgreen:

hayırlı olsun vede hoşgeldin sanırım sitedeki ilk yzf125'li sen oldun daha gelmemiş ama olsun

aramıza hoş geldin.
motosikletinde hayırlı olsun uzun yıllar kulanmak nasib olsun.
alınca resimlerini ve kulandıkça artılar ve eksiler olarak bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar