Hayırlı olsun güle güle kullan Gökberk kardeşim.
Çok yakışmış güle güle kullan mutlulugun yüzünden okunuyor.Kazasız belasız günler..
Herkes ilk motorunda bi heyecan yaşar ama böyle bir motorla başlamanın heyecanı başkadırçok dikkatli kullan bu tatlı heyecan altındaki canavarla üzüntüye dönüşmesin
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Hayırlı olsun kazasız belasız .![]()
hayırlı olsun
kasko işi iyi olmuş
Ha bu arada, söylemeyi unuttum bak, ufak bir nazar boncuğu tak motorunun biyerine, motorun çok güzel duruyor, nazara gelme![]()
bu arada söylemeden geçemeyeceğim. r25 yerine 1000 lira fazla verip bunu alarak ciddi karlı bir iş yapmışsınız. 1000 liraya rosso2 lastikler,ters ön maşa,bir boy büyük arka lastik, abs ve kaydırmalı debriyaj... düşündüm de harbiden bu paraya iyiymiş yav.
Bir tek çekiş kontrol yok![]()
hayırlı ugurlu olsun çok zevkli ve yerinde bir tercih, benim düşündüğümden daha yakışıklı çıkmış motor, ben 180 e 82 kiloyum kendime küçük buluyodum rc yi ama sizinle kıyaslayınca hiç de küçük durmamış. Bu arada kaskonun geçerli olması için nazar boncuğu şartmış aman ihmal etmeyin![]()
bu arada söylemeden geçemeyeceğim. r25 yerine 1000 lira fazla verip bunu alarak ciddi karlı bir iş yapmışsınız. 1000 liraya rosso2 lastikler,ters ön maşa,bir boy büyük arka lastik, abs ve kaydırmalı debriyaj... düşündüm de harbiden bu paraya iyiymiş yav.
Yakışmış, Allah kaza bela vermesin![]()
![]()
Hayırlı olsun, Allah kaza vermesin.
Hayirli olsun tekerin duz bassin![]()
o grenejlar hep orjinal kalsın. güle güle kullanın. :cat:
Hayirli olsun... guzel gunlerde kullan![]()
adam 1 haftadır uyumamış , şimdi motoruda aldı ya onun yanında uyuyodur yada şuan muhtemelen pireler uçuyor o rüyada motoru kullanıyor
Bak bu heyecanını unutma1 kere olur bu. Kısmet olur başka motorları alınca böyle olmayacak
![]()
çok teşekkürler![]()
Su uyur ben uyumam abivicut alıştı 1 haftadır uykusuzluğa
)) aklımın bi köşesine yazdım
![]()
Lan de get uyu manyak gelmiş hala burada yazıyor![]()