ilk motorum KTM RC 250 kavuştuk sonunda :)

Herkes ilk motorunda bi heyecan yaşar ama böyle bir motorla başlamanın heyecanı başkadır :) çok dikkatli kullan bu tatlı heyecan altındaki canavarla üzüntüye dönüşmesin
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

Çok yakışmış güle güle kullan mutlulugun yüzünden okunuyor.Kazasız belasız günler..

Hayırlı olsun güle güle kullan Gökberk kardeşim.

teşekkür ederim :):cat:
Çok yakışmış güle güle kullan mutlulugun yüzünden okunuyor.Kazasız belasız günler..

çok teşekkürler :))
Herkes ilk motorunda bi heyecan yaşar ama böyle bir motorla başlamanın heyecanı başkadır :) çok dikkatli kullan bu tatlı heyecan altındaki canavarla üzüntüye dönüşmesin
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

sizlerede kazasız belasız sürüşler cok tesekkur ederım o heycanın kimsede sönmemesi dileğiyle :)

Hayırlı olsun kazasız belasız . :)

inşallah teşekkürler :)
hayırlı olsun
kasko işi iyi olmuş

teşekkürler :)
Ha bu arada, söylemeyi unuttum bak, ufak bir nazar boncuğu tak motorunun biyerine, motorun çok güzel duruyor, nazara gelme :)

valla bayinin onunde dururken habire bakba baka geçtiler konuştular fiyat felan sorudlar ben sigorta işlerini hallederken felan korkmuştum aslında :D tekrar teşekkürler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, Allah kaza vermesin.

bu arada söylemeden geçemeyeceğim. r25 yerine 1000 lira fazla verip bunu alarak ciddi karlı bir iş yapmışsınız. 1000 liraya rosso2 lastikler,ters ön maşa,bir boy büyük arka lastik, abs ve kaydırmalı debriyaj... düşündüm de harbiden bu paraya iyiymiş yav.

Son düzenleme:
bu arada söylemeden geçemeyeceğim. r25 yerine 1000 lira fazla verip bunu alarak ciddi karlı bir iş yapmışsınız. 1000 liraya rosso2 lastikler,ters ön maşa,bir boy büyük arka lastik, abs ve kaydırmalı debriyaj... düşündüm de harbiden bu paraya iyiymiş yav.

Bir tek çekiş kontrol yok :)

hayırlı ugurlu olsun çok zevkli ve yerinde bir tercih, benim düşündüğümden daha yakışıklı çıkmış motor, ben 180 e 82 kiloyum kendime küçük buluyodum rc yi ama sizinle kıyaslayınca hiç de küçük durmamış. Bu arada kaskonun geçerli olması için nazar boncuğu şartmış aman ihmal etmeyin :)

hayırlı ugurlu olsun çok zevkli ve yerinde bir tercih, benim düşündüğümden daha yakışıklı çıkmış motor, ben 180 e 82 kiloyum kendime küçük buluyodum rc yi ama sizinle kıyaslayınca hiç de küçük durmamış. Bu arada kaskonun geçerli olması için nazar boncuğu şartmış aman ihmal etmeyin :)

onu takıcam zaten yok ya ayaklarla felan cok guzel kavradım motoru boyle yabancı gibi olmadı hiç popomuda acıtmadı söylenenin aksine bakalım zaman göstericek cok tesekkurler :)

valla aslında ben r125 mt 125 ile girdim ilk foruma sonra hondaya gittik baktım cbr 125 e bebek gibi duruyor sonra tesaduf ktm rast geldi forumda mexico satıyordu sanırım motoru duke den sonra rc aldık ama bende cok memnunum aldıgıma bakalım inşallah pişman etmez :)

Yakışmış, Allah kaza bela vermesin :) :D

motoru kendime değilde kendinden yakışıklı buldum zaten kask kiyafet takınca hiç yüzümüz gözükmüyor :D teşekkürler bu arada :)

Hayırlı olsun, Allah kaza vermesin.

çok teşekkkürler cümlemize ...

Hayirli olsun tekerin duz bassin :)

teşekkürler cümlemizin düz bassın :)
o grenejlar hep orjinal kalsın. güle güle kullanın. :cat:

inşallah çok teşekkürler koruma takozu işini çözemedim hala bakalım rc 250 li bolumude cok boş :)

adam 1 haftadır uyumamış , şimdi motoruda aldı ya onun yanında uyuyodur yada şuan muhtemelen pireler uçuyor o rüyada motoru kullanıyor :)

Bak bu heyecanını unutma :) 1 kere olur bu. Kısmet olur başka motorları alınca böyle olmayacak :)

Hayirli olsun... guzel gunlerde kullan :)

çok teşekkürler :)

adam 1 haftadır uyumamış , şimdi motoruda aldı ya onun yanında uyuyodur yada şuan muhtemelen pireler uçuyor o rüyada motoru kullanıyor :)

Bak bu heyecanını unutma :) 1 kere olur bu. Kısmet olur başka motorları alınca böyle olmayacak :)

Su uyur ben uyumam abi :D vicut alıştı 1 haftadır uykusuzluğa :))) aklımın bi köşesine yazdım :)

Hayırlı olsun, çok yakışmış.Kazasız sürüşler dilerim tekerin düz bassın :)

Sti

Surattaki o gulus (iyuhahaha aldim motoru,artik ktm sahibiyim muhahahah) gulusudur :queen: baskan hayirli olsun. Tekerine tas gelmez insallah. Ama eskisehire gelirsem bi ufak islatmak isterim :mrgreen:

trafik sifortasını ve kaskoyu hangi acente ile hangi firmalarla yaptın?

hayırlı uğurlu olsun. en kısa zamanda honda dan eğitim alman dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar