ilk motorum KTM RC 250 kavuştuk sonunda :)

Sanırım ilk motorun.. Heyecanı çok başkadır bir daha hiç bir motorda muhtemelen bu kadar heyecanlanmayacaksın. Senin adına çok sevindim güle güle kullan.

guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler niye olmamis ya 110 kilo adam cbrye biniyordu 125 lige gayette oluyordu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

Senin boy kilo ne? Bende düşünüyorumda bu motoru r25 yerine

1.81 boyum var 95 kilom var aslinda 92 ama 95 diyorum cok kilolu gorunmem normaldede fotoda sismisim uykusuzluktanmi desek :) .

sonundaaaa beklenen an :queen: hayırlı olsun bende tam seni geçiriyodum aklımdan eski konuya baktım orda bir şey yok tak burayı gördüm çok sevindim teslim alabildiğinize

guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler niye olmamis ya 110 kilo adam cbrye biniyordu 125 lige gayette oluyordu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

1.81 boyum var 95 kilom var aslinda 92 ama 95 diyorum cok kilolu gorunmem normaldede fotoda sismisim uykusuzluktanmi desek :) .

Yani kısacası şişmansın:p Benim 185 boy 82 ağırlık küçük gelirmi diye düşündüm de deneyip görecez artık.

Hayirli olsun kazasiz belasiz kullan cok guzel

amin teşekkürler :)
sonundaaaa beklenen an :queen: hayırlı olsun bende tam seni geçiriyodum aklımdan eski konuya baktım orda bir şey yok tak burayı gördüm çok sevindim teslim alabildiğinize

çok teşekkürler valla sonunda finally :D düşündüğünüz için çok teşekkürler :)))

Yani kısacası şişmansın:p Benim 185 boy 82 ağırlık küçük gelirmi diye düşündüm de deneyip görecez artık.

ehehe valla şikayetçi olmadım hiç şişmanlıktan :) üstüne oturup bakın ama yzf r125 in yanında kucuk kalıyor yan yana koyduk cunku bayide de vardı

İlk motorumu aldığım da ki heyecanımı hatırlattın.. :))
ekipmansız ve eğitimsiz sürmemeye çalış
Kazasız belasız bol zevkli sürüşler..

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belanız kullanmanı temenni ediyorum. Darısı başımıza diyelim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle böyle derken akşam oldu hocam nereye koyucaksın motoru:p:p:):) ilk motorumu almıştım sym scooter lan dedim nası duracak bu sokakta :p kilidi geçtim branda alman şart çok dikkat çekiyor

öyle böyle derken akşam oldu hocam nereye koyucaksın motoru:p:p:):) ilk motorumu almıştım sym scooter lan dedim nası duracak bu sokakta :p kilidi geçtim branda alman şart çok dikkat çekiyor

motor hala bayide plakasız binmek istemediğim için teslim almadım yarın 12 gibi alıcam ama kapalı garajımız var disk kiliidi aldık kaskosuda olucak gelecek aya cok problem etmiyorum :) branda almam diye tahmin ediyorum

bi solukta bütün yorumları okudum, hayırlı uğurlu olsun. ben duke alıcaksın sanıyordum rc'ye kaymış gönlün :) fuarı bekliyorum duke 250 ile gelicem :)

bi solukta bütün yorumları okudum, hayırlı uğurlu olsun. ben duke alıcaksın sanıyordum rc'ye kaymış gönlün :) fuarı bekliyorum duke 250 ile gelicem :)

evet duke alıcaktım aslında bayiye gidene kadarda duke istiyordum ama bi yandanda rc içimi kemiriyordu orda bi an gaza geldim rc dedik sonuç bu hayırlısı olsun sizede şimdiden hayallerinize kavuşmanız dileğiyle cok tesekkurler :)

Hayırlı olsun dostum kendim almış gibi sevindim Allah tekerine taş değdirmesin mutlu sürüşler :)

Ha bu arada, söylemeyi unuttum bak, ufak bir nazar boncuğu tak motorunun biyerine, motorun çok güzel duruyor, nazara gelme :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar