ilk motorum KTM RC 250 kavuştuk sonunda :)

hepinizdel allah razı olsun cok tesekkürler rodaj konusunda zaten acemıyım dikkat edicem bızım universitenin orda uçak pisti gibi alan var orda çalışıcam ama hava bugun coook berbat nerde dünkü o hava :) bu arada 2.5 milyar banada cok geldi hatta ilk başta istemedim ama babam yaptırdı zaten ben karışmadım . acenta olarak bilmiyorum ama uşaktaki bir tanıdığı hallediverdi motorun sigortasını kaskosunu tekrar teşekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lastikleri değişitir kardeşim

aynen rosso 2 ile gelmiş zaten başka lastikle gelse gene bunu alıcaktım oyuzden sanmıyorum değiştirceğimi :)

Biraz kendini pişirde, olurda eses'e gelirsem beni doktorlarda, adalarda, bağlarda, orda burda gezdür :)

Kasko gereksiz diye bir mantık nasıl olabilir ya ?

Gerçekten çok komiksin , büyük kaza yapmadığın sürece demişsin kazanın çeşidini yapmadan önce seçiyorsunuz siz herhalde ? Fakat bizim burada seçilemiyor maalesef bahtınıza hangisi ise o oluyor.

Motoru çalacak birisi varsada sizler herhalde çalmayın diyorsunuz ve hırsız vazgeçiyor herhalde. Fakat bizim burada bu böyle olmuyor bir bakıyorsun motor yok.

eee hadi bakalım neyi gereksiz bunun ?

Tenere'ye 2500 TL'ye kasko yaptırılır ama 16 bin TL'lik motora yaptırılmaz. O da benim risk tercihim oluyor, ben alırım o riski sen almazsın. 16 bin TL'lik motoru 3 sene çaldırmadan kaza yapmadan kullanıp kaskoya kaptırdığın 6 - 7 bin TL zararla motoru satarsın. Ayrıca kasko gereksiz demedim ben, o değerdeki motora o fiyata kasko yaptırmaya gerek yok demek istedim. 1000 TL altı olsa yaptırsın tabi.

@gokberk6426 kardeşim nakitte ne kadar indirdiler, bir de model 2015 mi 2016 mı onu da açıklarsan sevinirim, bu arada kaç yaşına geldim ama CS:GO hastalık, ismini yazarsan ekliyim müsait olduğumda atarız :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
pardon ben çizgilerine bakınca ırc sandım :D

@gokberk6426 kardeşim nakitte ne kadar indirdiler, bir de model 2015 mi 2016 mı onu da açıklarsan sevinirim, bu arada kaç yaşına geldim ama CS:GO hastalık, ismini yazarsan ekliyim müsait olduğumda atarız :queen:

16.950 dedler nakite 16.250 yaptılar :) . 2015 model 2016 cıkışlı 2016 modeller haziran temmuz gibi gelıyormuş ozaman kadar beklemıyıym dedim zaten tüm motorlarda 2015 modelleri 2016 ya çeviriyorlar csgodaki ismim Gökberk direk kendi ismimi koydum :D valla bende oyle 21 yaşındayım hala oynuyoruz :)))

Gökberk hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmam dileği ile :) Bende kısmetse motorumu 22sinde alacağım, tabi sıkıntı çıkmaz ise :) Tekrardan hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun kardeşim yakışmışsınız. Ben monta daha çok takıldım rahatmı terletiomu üşütüomu benim motorun renginde aynısını alıcam:=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar