İlk Motorum Hyosung Gt650r olur mu?

bunlar ölenler
he bitanesini tam 12 saat ameliyat ettik beynini geri kafasının içine koymak için üstelik
kaza yapıpta sakat kalanları yazmadım daha
bu arada kurtuldun mu özalptan

Abi çok dramatik rakamlar bunlar yine çok tırstım bak... :pr:

Evet tayin gerçekleşti abi Afyon'dayım şu an...

Tüm deneyimleri,istatistikleri ve dünyanın bu konudaki bilir kişilerinin önerilerini rafa kaldırıp 650cc segmenti ile motosiklete başlamak elbette mantıklı değil. Bineceğin at bile olsa önce refleksleri zayıflamış,yaşlı ve hırçın olmayan tercihle işe başlatırlar adamı :)
250 cc her haliyle sana yetecektir. Satmak istediğinde ikinci eli olduğu gibi diğer segmenttekiler ile aynı oranda zarar edersin. gt250r mantıklı seçim bencede. :bounce:

Abi çok dramatik rakamlar bunlar yine çok tırstım bak... :pr:

Evet tayin gerçekleşti abi Afyon'dayım şu an...

yok abi dramatik değil o kadarda üstelik bu heriflerin neredeyse tamamı yanımıza gelip bunu alacaz ne diyonuz diye sordular ve hepsine alma kardeş dedik
3arkadaş birleşip çok eski model bi hayabusa aldılar o daha dramatik çocuk şimdi sakat

ilk motor için birkaç beden büyük bir tercih, hyosung gtr250 yada kawasaki ninja250R olabilir.

ayenin kaclik motorla basladigini bilmiyorum ama motor surmeyi bilmeyen yada tecrubesiz birisi degildi.Belki de senin anca resimlerine baktigin onlarca motoru denemis bir insandi.
Tamam burasi bir forum sitesi herkes ozgurce kendi dusuncelerini yazacak elbet.Ama kendi sacma gorusunu guclendirmek icin aptal aptal ornekler verme bilader.Gorusunu yaz kenara cekil.
Nedir yani murat 600luk japonla basladi diyemi yillar sonra bu kaza oldu ?200luk cin motorla baslasa 90 yasindami olecekti ? Alistik artik sacma sapan yorumlara ama bazen yeri geliyor dayanamiyorum bunun gibi yazilara..3 satir sey yazicam diye 10 dk zamanim gidiyor..Yok bunu sileyim agir oldu yok bunu yazmayayim cizmesinler ustumu..

Arkadaşım bence sen önce yazıları okurken biraz daha sabırla oku bir iki defa oku bir defada anlamıyor olacaksın ki bu yorumları yapmışsın. Söylemek istediklerimi anlayamadıysan bunu üslubuna uygun sorki burası başlığın konusundan kopup ikimiz arasında bir tartışmaya dönmesin.

Gelelim Murat' ın benim resimlerine baktığım ve kullanma fırsatı olan motorlara.!

1. Tanımadığımı, ancak onun için çok üzüldüğümü hatta anmaya gidilmesi ile ilgili org. hakkında sayfalarca yorum yapıp tartıştığımızı da biliyorum. O kazanın kaç km. hızla yapıldığını da.!

2. Bu mevzu rahmetli bir arkadaşımız üzerinde dönmesin istiyorum.

3. Benim için yüksek cc ile başlamaya hevesli herkes diğerklerinden % 95 daha fazla kazaya meyillidir.

Neden?
Çünkü, duygularını kontrol edemeyip kalın teker güçlü motor, tok ses hevesiyle bir motor tepesine çıkan adam eninde sonunda etrafındakileri üzecek bir şeyler yapacaktır.

Senin yazdıkların nedeni ile beni anlayamamış diğer insanlarda anlamış olacak. Bu fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım bu yazdıklarım için de bir açıklama yada klavuza ihtiyaç duymadan mantığınla okuyup söylemek istediklerimi idrak edersin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

olur olmasına ammavelakin ;yazları scooter kıralama dısında ılk cıddı tecrubem 800'lukle oldu. ılk olarak babam garaj kapısına carptı. sonrasında ben 2 defa motoru yatırdım.bır defada dustum nedenıne gelınce surat'ten vede ılerı surus egıtımlerınden bır haber olmamdı.benım kadar sanslı olurmusun olamazmısın bılemem.eger bu motoru almaya kararlıysan oncesınde mutlaka egıtımını al .motor ustunde tecrube edın.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben 3 senedir 600cc alacam diyorum ama bi türlü alamadım gitti.Hala daha 250cc'ye devam.İşin açıkçası yemiyo büyük cc motor almak.Ben canımı yolda bulmadım.Ne usta motorcular öldü gitti.İki tekerle 130'un üzerine çıkmak akıl işi değil.

İlk Motorum Hyosung Gt650r olur mu?
evet olur
neden olmasın
bu iş sadece paraya bakar
paran varsa istediğin motoru alırsın
ayrıca
daha önce hiç motora binmediysen ister yüksek cc olsun ister büyük cc olsun her halükarda zorlanacaksın
bir kaç hafta motoru öğrenmek senin için keyif olmayacak
ama bu yorumum genel bir yorum değil sorundan çıkardığım düşünceyele cevapladığım ve sadece senin için yorumladığım bir yazı
bir şey daha eklemek isterim; 250cc bir motor zayıf veya küçük cc bir motor değil
sadece 650 cc 250ccden büyük bir motor ancak bu 250ccnin küçük bir motor veya zayıf bir motor olduğunu göstermez
motordan zevkini zamanla alacaksın birden müthiş zevkler alamazsın
ayrıca motor bir araç gezecek yerin olmadıktan sonra gezecek arkadaşların olmadıktan sonra 650cc bir motor neyine
mesala 650cc bir motoru şehir içinde ne kadar rahat kullanabilirsin
bu rahatlık senin motor kullanma bilginle direk doğru orantılı bir soru değil
zaten acemi olduğunu baştan sorunda söylüyorsun
burda yazanların çoğu da tahmin ediyorum senden daha az tecrübeli değildir
650cc bir motor 250cc bir motora oranla daha masraflı olabilir
650cc kullanan bir kaç arkadaşım 250ccye dönüş yaptıklarını gördüm
ama şu bir gerçek alınca anlayacaksın aşama aşama yükselmek daha keyifli birden büyük motor almaktan
saygılar

Arkadaşım bence sen önce yazıları okurken biraz daha sabırla oku bir iki defa oku bir defada anlamıyor olacaksın ki bu yorumları yapmışsın. Söylemek istediklerimi anlayamadıysan bunu üslubuna uygun sorki burası başlığın konusundan kopup ikimiz arasında bir tartışmaya dönmesin.

Gelelim Murat' ın benim resimlerine baktığım ve kullanma fırsatı olan motorlara.!

1. Tanımadığımı, ancak onun için çok üzüldüğümü hatta anmaya gidilmesi ile ilgili org. hakkında sayfalarca yorum yapıp tartıştığımızı da biliyorum. O kazanın kaç km. hızla yapıldığını da.!

2. Bu mevzu rahmetli bir arkadaşımız üzerinde dönmesin istiyorum.

3. Benim için yüksek cc ile başlamaya hevesli herkes diğerklerinden % 95 daha fazla kazaya meyillidir.

Neden?
Çünkü, duygularını kontrol edemeyip kalın teker güçlü motor, tok ses hevesiyle bir motor tepesine çıkan adam eninde sonunda etrafındakileri üzecek bir şeyler yapacaktır.

Senin yazdıkların nedeni ile beni anlayamamış diğer insanlarda anlamış olacak. Bu fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım bu yazdıklarım için de bir açıklama yada klavuza ihtiyaç duymadan mantığınla okuyup söylemek istediklerimi idrak edersin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Diyelimki ben anlamadim.Bana o yazdigin seyin sacma olmadigini savunan 1 tane adam goster.
Degil 2 kere 22 kere okusam sacmaligindan deger kaybetmiyor yazdiklarin.Ayrica yukarda yazdiklarin da onceden soylediklerini aciklamiyor.Apayri seylerden bahsetmissin.
Tamam murat suratliydi kaza yaptiginda.Bunu tutupta 600lukle baslamasi yuzunden oldu sekline nasil getirirsin ? Ne hakkin var buna ? Kizdigim konu bu benim.Murat ilk motorunu kac yil once surdu ? Onun uzerine vefat edene kadar kac tane motor aldi ? Kac degisik motorla yol yapti ?(Hani su senin anca resimlerine bakabildiklerin evet.) Bunlarin cevaplarini biliyor musun ? Bir insan yuksek cc ile basladiginda 20 sene sonra da olsa vefat ettiginde baslangic motoruna mi atacaksiniz sucu ? Cikartin su at gozluklerini artik.Benim idrakima bok atmadan once kendini bi tart olc.Bir insani tanimiyorsan hakkinda konusmayacaksin, sallamayacaksin bilader.

Mesela bak ben seni tanimam.Bu yuzden cbf 150 surupte nasil insanlara kucuk cc ile baslamalarini tavsiye edebiliyorsun,buyuk cc tecruben ne kadar ki boyle yorumlar yapabiliyorsun tarzinda sorular sormuyorum sana.

Arkadaşlar hemen eğitim almak için başvuruyorum Motor alma işinide yaza bıraktım,ama En kötü 250'likle başlıcam inş.Beynimi yıkadığınız için saolun (18 yaşındayım) :)*

Arkadaşlar hemen eğitim almak için başvuruyorum Motor alma işinide yaza bıraktım,ama En kötü 250'likle başlıcam inş.Beynimi yıkadığınız için saolun (18 yaşındayım) :)*

şimdi çok güzel bir karar almışsın işte kardeş bak benim yaşımda 22 bende 125 cc ile başladım düşüp kalkmaya öğrenmeye alışmaya fırsat buldukça da sürekli kullanmaya çalışıyorum bu gün evden çıktım ve 60 km yaptım döndüm kendi kendime viraj çalıştım tenha bi yolda bu işler böle olur yavaş yavaş yürümeyi öğreneceksin işte sonra koşacaksın ( 600 cc vesaire ) bende biraz daha yol yaptıktan sonra senin istediğin motosikletten alacağım hyosung gt 650 r:cat: tabiki ileri sürüş teknikleride alacağım aynı zamanda

Bende 100 CC motosiklet var 5 senedir de motosiklet kullanıyorum GT 250 R kullanmamda sakınca varmı diye konu açıyorum.Seninki harbiden çok saçma olmuş.

burak aslan kardeşim yalnız bu iş seneye bakmıyor yaptığın kilometreye bakıyor ne kadar çok km özellikle uzun yol o kadar çok tecrübe :cat:

Son düzenleme:
bence olur neden olmasın
al bir tane 150 cc alıştır kendini
diğer motor garaj'da beklesin alıştıktan,tecrübe sahibi olduktan sonra 650 cc ye devam edersin.
aman fazla gazlama ,uzun yıllar motor kullanasın.
ne kadar gaz O kadar kısa hayat
haksızmıyım.

Ya konuyu saçma bulanlar hakkkında konuşmasın o zaman abartmayın lütfen*

Ya abi ne yetmiyecek ya 150 160 yapacak yolu zor buluyoruz sen daha yetmez diyosun altındaki alet 650 racing olsa nolacak motor hayatı boyunca 3. Viteste kullanılacak nerede nasıl basicaksin bu mantık nedir ya 29 beygir neyine yetmiyor eğer büyük cc motor alıcAm karı kız etkileyeceğim diyosan git torku yüksek bı naked al ne istiyosun o motor pistte 200-250 km hız için üretiliyor sen bunu günlük hayatta kullanmak istiyorsun akıl mantık işı değil yaptığın

Ya ben ankara'da yaşıyorum gayet hız yapılcak yerler var.Ve hızı çok severim ama önce Gt250r alcam. Ölmemek için : ))*

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar