ayenin kaclik motorla basladigini bilmiyorum ama motor surmeyi bilmeyen yada tecrubesiz birisi degildi.Belki de senin anca resimlerine baktigin onlarca motoru denemis bir insandi.
Tamam burasi bir forum sitesi herkes ozgurce kendi dusuncelerini yazacak elbet.Ama kendi sacma gorusunu guclendirmek icin aptal aptal ornekler verme bilader.Gorusunu yaz kenara cekil.
Nedir yani murat 600luk japonla basladi diyemi yillar sonra bu kaza oldu ?200luk cin motorla baslasa 90 yasindami olecekti ? Alistik artik sacma sapan yorumlara ama bazen yeri geliyor dayanamiyorum bunun gibi yazilara..3 satir sey yazicam diye 10 dk zamanim gidiyor..Yok bunu sileyim agir oldu yok bunu yazmayayim cizmesinler ustumu..
Arkadaşım bence sen önce yazıları okurken biraz daha sabırla oku bir iki defa oku bir defada anlamıyor olacaksın ki bu yorumları yapmışsın. Söylemek istediklerimi anlayamadıysan bunu üslubuna uygun sorki burası başlığın konusundan kopup ikimiz arasında bir tartışmaya dönmesin.
Gelelim Murat' ın benim resimlerine baktığım ve kullanma fırsatı olan motorlara.!
1. Tanımadığımı, ancak onun için çok üzüldüğümü hatta anmaya gidilmesi ile ilgili org. hakkında sayfalarca yorum yapıp tartıştığımızı da biliyorum. O kazanın kaç km. hızla yapıldığını da.!
2. Bu mevzu rahmetli bir arkadaşımız üzerinde dönmesin istiyorum.
3. Benim için yüksek cc ile başlamaya hevesli herkes diğerklerinden % 95 daha fazla kazaya meyillidir.
Neden?
Çünkü, duygularını kontrol edemeyip kalın teker güçlü motor, tok ses hevesiyle bir motor tepesine çıkan adam eninde sonunda etrafındakileri üzecek bir şeyler yapacaktır.
Senin yazdıkların nedeni ile beni anlayamamış diğer insanlarda anlamış olacak. Bu fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım bu yazdıklarım için de bir açıklama yada klavuza ihtiyaç duymadan mantığınla okuyup söylemek istediklerimi idrak edersin.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"