sağolun arkadaşlar, bu arada metehan kesin motor cennetine gidecek))
aynısını bir hafta önce ben yaptım, benim de almama metehan yardım etti ve ben de vasfi hocadan ders alıyorum,belki maslakta karşılaşırız.
güle güle kullanmamız temennisi ile..
yahu şımartmayın beni...ama foto isteriz...Burakcım sendende fotolu topac isterim...makina üzerinde olsun...memnunmusun düldülden..denemeler ne alemde...ikinizde acemisiniz...ikinizde yeni cbfcisiniz...ortak yönleriniz fazla...![]()
aha yeni gördüm topacı...hayırlı uğurlu olsun Peyami paşam...bu yaza evde huzur kalmaz benden söylemesi...ya yardan ya makinadan cayıcan...![]()
ooo güzel kelam oldu be...ama motor cenneti deyince aklıma tahtalıköye veya hurdalıkvari şeyler geldi...:queen:
hava soğuk olmayaydı şimdi Beyazıtda sendeydim...kapıya dayandıydım...Bi Taksime çıkardık..Erdi Müco falan yaza akarız gecelere...tabi senin izin alman gerekecek...:cherry:
aynısını bir hafta önce ben yaptım, benim de almama metehan yardım etti ve ben de vasfi hocadan ders alıyorum,belki maslakta karşılaşırız.
güle güle kullanmamız temennisi ile..
yahu şımartmayın beni...ama foto isteriz...Burakcım sendende fotolu topac isterim...makina üzerinde olsun...memnunmusun düldülden..denemeler ne alemde...ikinizde acemisiniz...ikinizde yeni cbfcisiniz...ortak yönleriniz fazla...
ben cumartesi bol bol çekerim. biz ikimiz dostumla yakarız bu asfaltı))
Arkadaşlar çok teşekkür ederim temennileriniz için,
baba geçen aradın açamadım gene işler bu ara biraz fazla kusura kalma:rendeer:
çok memnunum şöyle ki, henüz trafiğe çıkmıyorum, mesela aha da bu vakitlerde sokak aralarında geziniyorum yarım saat bi saat hatta çıkayım da gezeyim düldülle şimdileyin. fotoları yükleyeceğim. evet evet peyami ile ortaklık fazla, çömez cbf 150 ciler grubu kuralım valla iyi olur.
motoru aldık ya gerisi kolay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 ----------
her zaman beklerim kardeşim, çok yakınız biz,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 ----------
ben bu cumartesi 12 gibi inşallah ordayım belki görüşürüz. Vasfi Hocam bir tane ya sanada kzasız sürüşler kardeşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------
tamam mutlak foto bekliyorum...ama ikinizdende...:cat:yahu şımartmayın beni...ama foto isteriz...Burakcım sendende fotolu topac isterim...makina üzerinde olsun...memnunmusun düldülden..denemeler ne alemde...ikinizde acemisiniz...ikinizde yeni cbfcisiniz...ortak yönleriniz fazla...
ben cumartesi bol bol çekerim. biz ikimiz dostumla yakarız bu asfaltı))
peyami abi hayırlı olsun cbf in iyi bi seçim yapmışsın pişman olmassın emin ol, bu arada eğitim de alman bu işin tuzu biberi olmuş, motorunu kazasız belasız kullan inşallah :cat:
ilhan kardeşim sağol sende fikirlerin ile destek verdin yani unutmam önerilerini eyvallah
İlhan epmeğimle oynama lan...tükkanın önünden çekil bakem hade kışt kıştt...
yakalarım seni Çorluda ben...Süleymanla aranıza karbon kağıdı koyup kırbaclıcam...![]()
ya hocam ölecektim gülmektenİlhan epmeğimle oynama lan...tükkanın önünden çekil bakem hade kışt kıştt...
yakalarım seni Çorluda ben...Süleymanla aranıza karbon kağıdı koyup kırbaclıcam...![]()