Ilk motorum cbf 150 aldım..

aha yeni gördüm topacı...hayırlı uğurlu olsun Peyami paşam...bu yaza evde huzur kalmaz benden söylemesi...ya yardan ya makinadan cayıcan...:p

sağolun arkadaşlar, bu arada metehan kesin motor cennetine gidecek:)))

ooo güzel kelam oldu be...ama motor cenneti deyince aklıma tahtalıköye veya hurdalıkvari şeyler geldi...:queen:

hava soğuk olmayaydı şimdi Beyazıtda sendeydim...kapıya dayandıydım...Bi Taksime çıkardık..Erdi Müco falan yaza akarız gecelere...:p tabi senin izin alman gerekecek...:cherry:

aynısını bir hafta önce ben yaptım, benim de almama metehan yardım etti ve ben de vasfi hocadan ders alıyorum:),belki maslakta karşılaşırız.
güle güle kullanmamız temennisi ile..

aynısını bir hafta önce ben yaptım, benim de almama metehan yardım etti ve ben de vasfi hocadan ders alıyorum:),belki maslakta karşılaşırız.

yahu şımartmayın beni...ama foto isteriz...Burakcım sendende fotolu topac isterim...makina üzerinde olsun...memnunmusun düldülden..denemeler ne alemde...ikinizde acemisiniz...ikinizde yeni cbfcisiniz...ortak yönleriniz fazla...:p

yahu şımartmayın beni...ama foto isteriz...Burakcım sendende fotolu topac isterim...makina üzerinde olsun...memnunmusun düldülden..denemeler ne alemde...ikinizde acemisiniz...ikinizde yeni cbfcisiniz...ortak yönleriniz fazla...:p

baba geçen aradın açamadım gene işler bu ara biraz fazla kusura kalma:rendeer:
çok memnunum şöyle ki, henüz trafiğe çıkmıyorum, mesela aha da bu vakitlerde sokak aralarında geziniyorum yarım saat bi saat hatta çıkayım da gezeyim düldülle şimdileyin. fotoları yükleyeceğim. evet evet peyami ile ortaklık fazla, çömez cbf 150 ciler grubu kuralım valla iyi olur.

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Başlangıç için çok doğru bir motor... kazasız, belasız, cezasız... inşallah...

aha yeni gördüm topacı...hayırlı uğurlu olsun Peyami paşam...bu yaza evde huzur kalmaz benden söylemesi...ya yardan ya makinadan cayıcan...:p

motoru aldık ya gerisi kolay:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 ----------

ooo güzel kelam oldu be...ama motor cenneti deyince aklıma tahtalıköye veya hurdalıkvari şeyler geldi...:queen:

hava soğuk olmayaydı şimdi Beyazıtda sendeydim...kapıya dayandıydım...Bi Taksime çıkardık..Erdi Müco falan yaza akarız gecelere...:p tabi senin izin alman gerekecek...:cherry:

her zaman beklerim kardeşim, çok yakınız biz,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 ----------

ben bu cumartesi 12 gibi inşallah ordayım belki görüşürüz. Vasfi Hocam bir tane ya sanada kzasız sürüşler kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------

yahu şımartmayın beni...ama foto isteriz...Burakcım sendende fotolu topac isterim...makina üzerinde olsun...memnunmusun düldülden..denemeler ne alemde...ikinizde acemisiniz...ikinizde yeni cbfcisiniz...ortak yönleriniz fazla...

ben cumartesi bol bol çekerim. biz ikimiz dostumla yakarız bu asfaltı :)))

Arkadaşlar çok teşekkür ederim temennileriniz için,

Hayırlı olsun başlangıç için ideal motor Allah kaza bela vermesn..

peyami abi hayırlı olsun cbf in iyi bi seçim yapmışsın pişman olmassın emin ol, bu arada eğitim de alman bu işin tuzu biberi olmuş, motorunu kazasız belasız kullan inşallah :cat:

baba geçen aradın açamadım gene işler bu ara biraz fazla kusura kalma:rendeer:
çok memnunum şöyle ki, henüz trafiğe çıkmıyorum, mesela aha da bu vakitlerde sokak aralarında geziniyorum yarım saat bi saat hatta çıkayım da gezeyim düldülle şimdileyin. fotoları yükleyeceğim. evet evet peyami ile ortaklık fazla, çömez cbf 150 ciler grubu kuralım valla iyi olur.

doğrudur ...aman trafiğe çıkmayın yere yatırdığınızda makinayı arac altında kalma ihtimaliniz olabilir Allah muhafaza...

motoru aldık ya gerisi kolay:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 ----------

her zaman beklerim kardeşim, çok yakınız biz,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 ----------

ben bu cumartesi 12 gibi inşallah ordayım belki görüşürüz. Vasfi Hocam bir tane ya sanada kzasız sürüşler kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------

yahu şımartmayın beni...ama foto isteriz...Burakcım sendende fotolu topac isterim...makina üzerinde olsun...memnunmusun düldülden..denemeler ne alemde...ikinizde acemisiniz...ikinizde yeni cbfcisiniz...ortak yönleriniz fazla...

ben cumartesi bol bol çekerim. biz ikimiz dostumla yakarız bu asfaltı :)))
tamam mutlak foto bekliyorum...ama ikinizdende...:cat:

peyami abi hayırlı olsun cbf in iyi bi seçim yapmışsın pişman olmassın emin ol, bu arada eğitim de alman bu işin tuzu biberi olmuş, motorunu kazasız belasız kullan inşallah :cat:

ilhan kardeşim sağol sende fikirlerin ile destek verdin yani unutmam önerilerini eyvallah

ilhan kardeşim sağol sende fikirlerin ile destek verdin yani unutmam önerilerini eyvallah

İlhan epmeğimle oynama lan...tükkanın önünden çekil bakem hade kışt kıştt...:p

yakalarım seni Çorluda ben...Süleymanla aranıza karbon kağıdı koyup kırbaclıcam...:)

İlhan epmeğimle oynama lan...tükkanın önünden çekil bakem hade kışt kıştt...:p

yakalarım seni Çorluda ben...Süleymanla aranıza karbon kağıdı koyup kırbaclıcam...:)

üzülme mete aga senin payını ayırdım ben, %80'i bana %20'si sana kardeş payı yani :queen: daha ne yapayım herkes bu iyiliği yapmaz bilmiş ol :p

Hayırlı olsun ,

Yazdıklarına bakınca , bukadar olmaz dedim .
Yaş 35 , beni hiç tanıdmadığı halde beni motor sahibi yaptı , CBF 150 aldım .
Birde üstüne eve kadar getirdi.
Ya iyi adam şu Metehan , yanlız bi geziye gidemedim , gerçe anca acemiliği üstümden atıyorum .

CBF 150 güzel bir motor , benim için beni istediğim yere götürüyor . Az buçuk yavaş kalıyor ama olsun . Sürünmüyor .

Kendine güveninin gelmesini , hele benim gibi hiç kullanmadan başlıyorsan işin az buçuk tekniğini yanlış öğrenmemek için Honda güvenli sürüş 1 e mutlaka katıl. Birşeyleri doğru öğren derim . Ben öyle yaptım . sonra 2 yi de aldım .
Şimdi artık 3 için zaman kolluyorum . Eğitim şart.

Kaza bela uzak dursun , iyi eglenceler .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar