- Konu Yazar
Makinanı yakın zamanda görmem lazım...neden diyecek olursan sen teslim almadın...alınırken orada değildin...makinan değişeni atlayanı zıplayanı olmasın...kimseye güvenemem ben...
eyvallah metehan arkadaşım, ben birilerine güvenmek lazım olduğuna inanıyorum ama yinede senin için rahat olsun ve sende onay almak için bakım ve kalite kontrol için getireceğim. İstanbul da cbf alınırda sen görmezsen, honda garantisi düşer ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------
cumartesi sabahı saat 6 gibi havaalanındayım, metehan ile sadece telefonda konuşmuşluğumuz var söylemişti akşamları havaalanındayım diye, sitede fotolarını da görmüştüm.
görür görmez tanıdım zaten görmemek mümkün değil, bende iri yarıyımdır kendi çapımda ama metehanın yanında bayağı ufak kaldım yaw.
güzel oldu, ayak üstü motor muhabbeti yaptık valla.
bende metehan'ı motoplus resimlerini gördüm gercekten es geçmek münkün değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------
belde ile yamahanın ayrılması hondanın işine geldi. 2010 ybr yok piyasada tekel satılıyor.
hayırlısı olsun.
eyvallah arkadaşım. yeni ybr sirkeciye ne zaman insen görüyorum ben, bence cbf 150 kadar iri değil, yani biraz daha zayıf duruyor yanında, zevk meselesi tabi sonuçta, sirkecide var bildiğim kadarı ile,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
hayırlı olsun![]()
teşekkür ederi. Allah her istiyene nasip etsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------
resim yüklemeyi ancak öğrendim